Novice Kia

Novi enoprostorec premierno na pariškem salonu

26.7.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Novi enoprostorec premierno na parikem salonu

Kiin novi enoprostorec starega imena Carens bo svojo svetovno premiero doživel 27. septembra na pariškem avtomobilskem salonu. Novinec s popolnoma svežim in atraktivnim videzom, nižjo strešno linijo, daljšo
medosno razdaljo, večjimi platišči (tudi 18-palčnimi) in kromanimi detajli predstavlja Carensovo rdečo nit – “dinamično prostornost”.

Novi Carens bo združeval športni videz s prostorno uporabnostjo in osebnostjo, ki je že postala značilnost vseh novejših Kiinih modelov. Kiina novinarska predstavitev na letošnjem avtomobilskem salonu v Parizu se bo zgodila 27. septembra ob 17.30, ko se bo Carens prvič predstavil svetovni avtomobilski
javnosti in bo na ogled do 14. oktobra.

 

PREDHODNA NOVICA

Nova luksuzna limuzina

Nova luksuzna limuzina

Kiina nova luksuzna limuzina se bo na ostalih trgih imenovala Quoris, pričakujemo pa jo ob koncu letošnjega leta. Ime izhaja iz angleških besed ‘core’ in ‘quality’, kar naj bi predstavljalo kombinacijo trdnosti, luksuza in visoke tehnologije. Novinka predstavlja pester nabor novih tehnologij, ki jih pri Kii še nismo videli.

21.7.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Nova kompaktna limuzina

Nova kompaktna limuzina

Južnokorejci so včeraj pokazali prve uradne fotografije nove kompaktne limuzine znamke KIA, ki bo kupcem na domačem tržišču na voljo že v tej jeseni, v prvi četrtini leta 2013 pa bo na voljo tudi kupcem v ZDA.

30.7.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info