Novice Kia

Ko združijo moči najboljši: Nina Pušlar in Pan-Jan

29.8.2019 · Avtohiša Pan-Jan

Ko zdruijo moi najbolji  Nina Pular in Pan Jan

Uspešni projekti gredo z roko v roki. Tako nekako bi lahko opisali zgledno sodelovanje med podjetjem Pan-Jan in izjemno priljubljeno pevko Nino Pušlar. Le-ta kilometre doma in na tujem varno premaguje v vozilu Kia Sportage, ki ji ga je v uporabo predalo prav podjetje Pan-Jan, ki s svojimi zaposlenimi in zvestimi strankami piše uspešno poslovno zgodbo v Ivančni Gorici in v Trebnjem.

Za svoje poslovne uspehe so bili večkrat nagrajeni, nazadnje tudi tako, da so v izboru Zlata nit prišli med sedem najboljših zaposlovalcev v Sloveniji. Dostopni so vsakomur, saj znajo prisluhniti posamezniku, se z njim pogovoriti in mu svetovati. Prisluhnili so tudi Nini Pušlar, domačinki iz Ivančne Gorice, ki se je obrnila na njih, saj ji je s prejšnjim sponzorjem potekla pogodba o uporabi vozila.

 

Ponosni na sodelovanje

„Z Nino smo pred časom že uspešno sodelovali. Pogovorili sva se in videli, da lahko iz sodelovanja naredimo lepo skupno zgodbo. Izbrala je vozilo v beli barvi. Prevzem je bil v salonu Kia v Ivančni Gorici. Ker je Nina domačinka, je njej in nam to velika prednost. Ponosni smo, da je Nina postala naša predstavnica in del družine podjetja Pan Jan. Verjamemo, da bomo skupaj naredili dobre zgodbe in da bo sodelovanje uspešno. Njena izjemna karierna pot in pevski uspehi so tudi nam navdih. S svojo pozitivnostjo in srčno energijo bo doprinesla tudi našemu dobremu imenu in prepoznavnosti,“ o sodelovanju pove navdušeno in ponosno direktorica podjetja Pan-Jan, Anita Prijatelj.

 

Uspešna zgodba s koncertom

„S podjetjem Pan-Jan iz Ivančne Gorice smo prvič sodelovali že v lanskem letu in vesela sem, da bomo tudi v naslednjih mesecih ‘skupaj na poti’. Povezovanje z domačimi podjetji je po mojem mnenju nekaj najlepšega in nenazadnje lahko tudi zelo uspešnega, zato sem vesela, da smo se našli in da je sodelovanje v naše skupno zadovoljstvo,“ ne skriva navdušenja in hvaležnosti Nina Pušlar, ki pohvali vozilo.

„Glede na to, da sem ogromno na cesti, je v prvi vrsti zelo udoben in prostoren avto tisto, kar najbolj potrebujem. In ker je športni terenec, sem rahlo bližje oblakom in je pot na koncerte zame še toliko lepša,“ nadaljuje Nina, ki je vesela, da je v avtu dovolj prostora za prtljago. „Saj veste, kako je pri ženskah in prtljagi, kajne? :) Sicer pa je Kia Sportage zelo zaželen tudi v moji ekipi, saj se na koncerte velikokrat ne odpravljam sama, ampak z bendom in seveda z vsemi potrebnimi inštrumenti. Res ne moremo vzeti čisto vsega kar potrebujemo, smo pa včasih presenečeni, kaj vse uspemo naložiti in vzeti na pot s seboj. Z dobro tehniko se seveda marsikaj da narediti. Dobite kakšno fotografijo, ko bomo polno naloženi,“ hudomušno pripomni in doda, da je z jeklenim konjičem letos dopustovala v Novem Sadu. Med vožnjo je kakopak poslušala glasbo.

 

Z roko v roki

„Zadnje mesece sem med vožnjo ogromno poslušala osnutke verzije skladb, ki so nastajale za novi album. Med samim procesom nastajanja je to najboljše merilo in med vožnjo, ponavadi nastajajo tudi najboljše ideje. Trenutno pa z največjim veseljem povem, da ravno na poti na koncert poslušamo čisto zadnje verzije vseh skladb za novi album, saj bo luč sveta ugledal že zelo kmalu, in sicer 6. septembra na mojem velikem koncertu v ljubljanskih Križankah,“ še doda in pohvali vozilo. Kia Sportage je bil kos tudi vročemu vremenu: „Poletje je bilo koncertno in studijsko obarvano. Vsak dan ogromno na poti in glede na temperature zadnjih mesecev, je bil trenutek, ko se je avto od vročine prijetno ohladil, pravi balzam za dolga popotovanja po Sloveniji.“

Nina Pušlar in Pan-Jan, z roko v roki. Srečno in uspešno dalje, na odru in v salonu.

 

PREDHODNA NOVICA

Zaetek proizvodnje Kiinega novega modela XCeed

Začetek proizvodnje Kiinega novega modela XCeed

Ceedovo družino (Ceed, Ceed Sportswagon, ProCeed) bodo poleg XCeeda do konca leta obogatile še nove hibridne različice. V slovaški tovarni so po vsakoletni dvotedenski ustavitvi proizvodnje zagnali proizvodnjo novega križanca XCeed, ki je bil javnosti prvič predstavljen konec junija na Kiinem evropskem sedežu v Frankfurtu.

26.8.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Zloljivi  lahki in povsem elektrini skiro za t  i  mobilnost   zadnjega kilometra

Zložljivi, lahki in povsem električni skiro za t. i. mobilnost »zadnjega kilometra«

Kia, ki je del avtomobilske skupine Hyundai Motor Group, je razvila nov prototip električnega skiroja. Novi model, ki temelji na konceptu, predstavljenem leta 2017 na sejmu zabavne elektronike CES, je dobil pogon na zadnje kolo, zmogljivo litijsko baterijo ter stilske prednje in zadnje luči.

30.8.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info