Novice Kia

Kiin vodja IT ‘vzhajajoča zvezda’ po mnenju Automotive News Europe

9.5.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kiin vodja IT    vzhajajoa zvezda    po mnenju Automotive News Europe

Daniel Müller, vodja informacijskih tehnologij (IT) pri Kia Motors Europe, je po mnenju Automotive News Europe, enega vodilnih evropskih avtomobilskih medijev, razglašen za eno izmed 18 ‘vzhajajočih zvezd’ evropskega avtomobilskega sektorja.

Luca Ciferri, urednik Automotive News Europe, je ob razglasitvi izbrancev povedal: “Zelo smo impresionirani z novimi vzhajajočimi zvezdami. Verjamemo, da bo vsakdo izmed njih v prihajajočih letih imel velik vpliv na svoje podjetje in celotno panogo.”

Kiina vzhajajoča zvezda, Daniel Müller pa je to pospremil z besedami: “Počaščen sem, da sem bil izbran za Vzhajajočo zvezdo 2013, in je ta nagrada priznanje Kiine evropske IT strategije. Vsi v našem teamu trdo delamo, da bi dosegli pravo ravnovesje med inovacijami in tem, da vsi naši IT uporabniki ostanejo v stiku z obstoječo tehnologijo. To nas navdaja s ponosom, da smo kljub hitremu rastu znamke sposobni dosegati napredek.”

Daniel Müller, 41-letni Nemec, je leta 2011 postal vodja IT oddelka v Kiini evropski podružnici potem, ko je kar nekaj let delal v Nemčiji in številnih azijskih državah. To je sicer Müllerjeva prva nagrada. Da bi se potegoval za naziv vzhajajoče zvezde, mora kandidat biti na vodilnem položaju, izstopati z izpeljanimi spremembami, spodbujati inovacije in sprejemati pogumne odločitve in seveda imeti evropske korenine. Kandidati morajo imeti vsaj 10 let delovnih izkušenj, govoriti več jezikov in
biti mlajši od 45 let. Zmagovalce izbirajo starejši uredniki Automotive News Europe in Automotive News ter nekaj nekdanjih zmagovalcev izbora.

Letos so sodniki vzhajajoče zvezde izbirali s seznama 12 kategorij iz celotne avtomobilske industrije: poprodaja in servis, inženiring, izdelava, dizajn, marketing, prodaja, človeški viri, informacijske tehnologije, finance, nakupi, komunikacije in splošni menedžment.

PREDHODNA NOVICA

Kia Motors tudi v 1  etrtletju 2013 raste

Kia Motors tudi v 1. četrtletju 2013 raste

Iz korporacije Kia Motors sporočajo, da so marca letos po svetu prodali 653.361 vozil, kar je 2,7% več kot v enakem obdobju lani.

13.4.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Hvalnica po supertestnih 100 000 km

Hvalnica po supertestnih 100.000 km

Ena najbolj uglednih avtomobilističnih revij na svetu, nemški Auto Bild je Kiinega enoprostorca Vengo po končanem super testu in prevoženih 100.000 kilometrih označil kot “sanje vsakega kupca.”

30.5.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info