Novice Kia

KIA z novim ženevskim konceptom

11.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA z novim enevskim konceptom

Kia Motors bo 3. marca na 85. avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila novo elegantno konceptno vozilo. Novi model D razreda je že 11. Koncept, ki so ga ustvarili v Kiinem evropskem oblikovalskem studiu v Frankfurtu. S samozavestnimi, mogočnimi linijami, ki se elegantno raztezajo od Kiine maske v obliki »tigrovega nosu« do zadka vozila, Kiin novi koncept uteleša sodobno oblikovanje in prefinjeno, nepretenciozno energijo. Koncept je nastal kot prostoren in vsestranski dodatek aktivnemu
življenjskemu slogu, namenjen pa je vsem tistim, ki cenijo slog in vidijo avto kot pribežališče pred stresom sodobnega sveta.

PREDHODNA NOVICA

KIA v  ikagu z elektrinim Trail   sterjem s tirikolesnim pogonom

KIA v Čikagu z električnim Trail’sterjem s štirikolesnim pogonom

Ravne linije in večnamenskost, saj se odlično znajde tako po mestu kot pri izvenmestnih avanturah, so glavne značilnosti Kiinega konceptnega vozila Trail’ster e-AWD, ki ga bodo predstavili na skorajšnjem avtomobilskem salonu v Čikagu.

6.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

SPORTSPACE prinaa edinstveno in privlano obliko

SPORTSPACE prinaša edinstveno in privlačno obliko

Kia Motors bo 3. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila inovativni koncept SPORTSPACE. SPORTSPACE, ki je ustvarjen za dolge vožnje, je namenjen hitrim potovanjem z maksimalnim udobjem in minimalnim stresom, v skladu s tradicijo grand tourerjev in vikend izletov.

18.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info