Novice Kia

Kia razkriva prvo risbo novega križanca

20.3.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia razkriva prvo risbo novega krianca

Kia razkriva prvo risbo novega križanca, ki prihaja kot obogatitev priljubljene družine Ceed. Vse od začetka razvoja modela Ceed pred petnajstimi leti je Kia z odprto glavo premišljevala o možnih karoserijskih različicah. Oblikovalci iz Kiinega evropskega oblikovalskega središča v Frankfurtu so svobodno raziskovali različne možnosti.

Zdaj je Kia trem obstoječim različicam Ceeda dodala še eno. Gregory Guillaume, podpredsednik oblikovalnja pri Kia Motors Europe, ob tem pojasnjuje: “Tu je še en slog, še en tip vozila, ki si zelo zasluži, da postane nov član družine Ceed. Igral bo vlogo, ki je potrebna, da Ceedova modelna ponudba postane še močnejša in bolj vznemirljiva, ter še bolj privlačna za evropske kupce. Takšnega oblikovanja pri Ceedovi družini doslej še niste videli. To bo naslednje veliko presenečenje iz Kie.”

S prihodom novega Ceeda, Ceeda Sportswagon in ProCeeda se Kiin najbolje prodajani model še nima namena ustaviti – najnovejši član družine bo ponovno pretresel trg. Novi Ceedov križanec bo kmalu dobil svoje ime, prav tako kot lahko kmalu pričakujemo njegovo uradno predstavitev.

PREDHODNA NOVICA

Kie bomo e letos lahko odklepali z mobitelom

Kie bomo še letos lahko odklepali z mobitelom

Kia Motors, ki sodi pod okrilje koncerna Hyundai Motor Group, je nedavno predstavila  ‘digitalni ključ’, ki uporabnikom omogoča odklepanje in zagon vozila s pomočjo pametnega telefona. Digitalni ključ, ki bo nadomestil tradicionalnega fizičnega, si bomo lahko naložili s pomočjo aplikacije, uporabljalo pa ga bo lahko več pooblaščenih uporabnikov.

16.3.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kiin dizajn slavil novo trojno zmago na nagradah Red Dot

Kiin dizajn slavil novo trojno zmago na nagradah Red Dot

Kia je s tremi osvojenimi lovorikami dosegla novo odmevno zmago na prestižnih oblikovalskih nagradah Red Dot. Nova, tretja generacija modela Ceed, ki je naprodaj po vsej Evropi, je prejela oblikovalsko nagrado Red Dot za vse tri svoje karoserijske različice.

27.3.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info