Novice Kia

KIA razkrila risbo nove modelne različice

30.8.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA razkrila risbo nove modelne razliice

Kia ProCeed, katerega risbo so včeraj poslali iz Kiinega evropskega središča v Frankfurtu, agresivno oblikovanje združuje s prostornostjo in vsestranskostjo 5-vratne karavanske karoserijske različice.

Novi ProCeed sledi konceptu Proceed iz leta 2017, v svojem razredu pa bo voznikom zagotavljal edinstveno kombinacijo oblikovanja in vsestranskosti. Model, ki je oblikovan, razvit in izdelan v Evropi ter namenjen izključno evropskemu trgu, predstavlja edinstveno novost v razredu srednje velikih družinskih vozil.

Premiera novega Kia ProCeeda bo 13. septembra 2018, širši javnosti pa se bo prvič predstavil 2. oktobra 2018 na avtomobilskem salonu v Parizu.

PREDHODNA NOVICA

Zmagovalca v raziskavi J D  Power APEAL 2018 v svojih kategorijah

Zmagovalca v raziskavi J.D. Power APEAL 2018 v svojih kategorijah

Kia Motors je v ZDA prejela še dve priznanji za kombilimuzino Stinger in model Rio, ki ju podeljuje znano podjetje J.D. Power. Gre za priznanje APEAL za zmogljivosti, delovanje in videz avtomobila (angl. Automotive Performance, Execution and Layout ).

25.8.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

V kratkem e pri trgovcih

V kratkem že pri trgovcih

Iz Nemčije prihaja novica o pričetku sprejemanja naročil kupcev za povsem novo karavansko različico modela ceed, ki so jo Južnokorejci prvič predstavili pod sojem letošnjih žarometov v Ženevi. V nemških prodajnih salonih znamke KIA se bo novi karavan, ki se lahko pohvali z rekordno odmerjeno prostornino prtljažnika, pojavil 29. septembra 2018.

3.9.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info