Novice Kia

KIA predala vozila organizatorjem nogometnega prvenstva v Rusiji

13.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA predala vozila organizatorjem nogometnega prvenstva v Rusiji

Družba Kia Motors je prirediteljem svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo v Rusiji potekalo od 14. junija do 15. julija, izročila 424 svojih vozil. Ta obsežna flota priča o Kiini stalni podpori in naklonjenosti do najprestižnejšega nogometnega tekmovanja na svetu. Slavnostna primopredaja se je nedavno odvila pred stadionom Lužniki v Moskvi, kjer se bo 15. julija odvijala tekma finala.

Prvenstvo se prične v četrtek z otvoritveno tekmo gostiteljice Rusije proti Savdski Arabiji, na njem pa bo na skupno 64 tekmah sodelovalo 32 držav. Kia je kot uradni avtomobilski partner mednarodne nogometne organizacije FIFA zagotovila floto vozil, med katerimi so med drugim luksuzna limuzina K9, veliki SUV Sorento, kompatni SUV Sportage in pa kombilimuzinski Ceed. Z vozili bodo prevažali državne reprezentance, sodnike, uradne osebe in delegate. Slavnostne primopredaje vozil so se iz Fife
udeležili Jay Neuhaus, vodja programa marketinških pravic in gostiteljstva, Eduardo Solis, vodja partnerstva in promocij, Alexey Sorokin, predsednik in direktor Fifinega lokalnega organizacijskega komiteja, ter nogometna legenda Nemanja Vidić, nekdanji nogometaš Manchester Uniteda, Spartaka iz Moskve in reprezentance Srbije.

“Kia Motors je naš uradni partner že od leta 2007 in zelo smo jim hvaležni za njihovo podporo pri nudenju kakovostne flote vozil za potrebe svetovnega prvenstva v Rusiji,” je dejal Jay Neuhaus, vodja programa marketinških pravic in gostiteljstva, ter dodal: “Kia Motors ima pomembno vlogo pri uspešnem odvijanju naših dogodkov. Ta vozila bodo zagotovila gladek potek prvenstva, saj nam omogočajo prevoz igralcev, novinarjev in uradnih oseb. Tako FIFA kot Kia Motors delita strasta do nogometa in
pripravljeni smo, da  veselje ob ogledu prvenstva zagotovimo tudi navdušencem po vsem svetu.”

“Svetovno prvenstvo je pred vrati in to je zelo pomemben globalni dogodek za milijone nogometnih navdušencev po vsem svetu,” pravi Jeong Won-Jeong, predsednik Kia Motors za Rusijo. “Zelo smo veseli, da smo del uspeha svetovnega prvenstva in komaj čakamo, da skozi ta dogodek ljudi približamo znamki Kia.”

Kia je za nogometne navdušence pripravila nekaj zanimivih aktivacij – med drugim bo 64 otrok iz celega sveta popeljala v Rusijo, kjer bodo lahko na vsaki tekmi prvenstva sodelovali kot uradni prinašalci žoge. Tu je tudi tekmovanje Prvenec v areni (‘Champ into the Arena’), v okviru katerega so si lahko amaterski nogometaši iz vsega sveta prislužili priložnost sodelovanja na turnirju v Moskvi, kjer se bodo zmagovalci iz 16 izbranih držav pomerili za mednarodno slavo. Vsi udeleženci zaključnega
turnirja bodo gostje na eni od tekem šestnajstine finala, zmagovalna ekipa pa bo prejela pokal iz rok enega najboljših nogometašev sveta.

Poleg tega je tu bila še nagradna igra Kia vas pelje v Rusijo, ki je potekala v 30 državah in kjer so lahko obiskovalci salonov Kia osvojili vstopnice za ogled tekem svetovnega prvenstva.

PREDHODNA NOVICA

Dokonno slovo klasino gnane razliice

Dokončno slovo klasično gnane različice

Na nekaterih evropskih tržiščih, kjer kupcem še vedno ponujajo bencinsko in dizelsko gnane različice modela soul, imajo ljubitelji klasično gnanega južnokorejskega oblikovnega križanca sedaj možnost, da si omislijo posebno različico tega serijskega modela iz poslovilne serije ‘Final Edition’, ker bo ta model v bližnji bodočnosti v Evropi na voljo samo v striktno električno gnani različici EV.

12.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kia etrto leto zapored najbolje ocenjena znamka v tudiji J D  Power

Kia četrto leto zapored najbolje ocenjena znamka v študiji J.D. Power

Kia je po rezultatih študije J. D. Power IQS 2018 o začetnem zadovoljstvu strank v ZDA že četrto leto zapored osvojila naslov nepremijske znamke z najmanj prijavljenimi okvarami (72 okvar na 100 vozil). Lastniki vozil Kia so v prvih 90 dneh lastništva prijavili manj okvar kot lastniki vseh ostalih neluksuznih znamk v ZDA.

29.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info