Novice Kia

KIA pokazala prve fotografije novega Picanta

5.1.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA pokazala prve fotografije novega Picanta

Kia Motors je včeraj odkrila prve fotografije novega Picanta, enega svojih globalno najbolje prodajanih vozil, ki na ceste prihaja v tretji generaciji.

Mladosten in energičen dizajn
Novi Picanto, ustvarjen v Kiinih oblikovalskih centrih v Frankfurtu in Namyangu, v razred A vnaša mladostne in energične impulze. Novi model – razkrit v bolj športni različici GT-Line – z ostrejšimi linijami in subtilno zarezanimi površinami prinaša odločnejšo držo. Za bolj samozavesten videz in zaradi 15 mm daljše medosne razdalje (z 2.385 na 2.400 mm) so kolesa premaknjena na robove vozila, barvna paleta pa je s kar 11 barvami živahnejša kot kdajkoli prej in voznikom novega Picanta omogoča,
da izstopajo iz množice.

Moderna in prefinjena kabina
V notranjosti Picanta prevladujejo visokotehnološki udobnostni in varnostni pripomočki, ki pričajo o modernem in prefinjenem oblikovanju. V središču kabine je ‘plavajoči’ zaslon na dotik, ki se ponaša z najnovejšimi prednostmi infotainment sistema in je namenjen udobju vseh potnikov. Picanto nudi tudi veliko možnosti izbire, saj lahko kupci izbirajo med številnimi karoserijskimi barvami, opremo in oblazinjenjem.

Kupci novega Picanta bodo cenili prostornejšo kabino in večji prtljažnik, ki se ponašata z bolj premišljeno razporeditvijo. Kljub daljši medosni razdalji Picanto ohranja svojo značilne kompaktne mere, saj je s krajšim prednjim in daljšim zadnjim previsom enako dolg kot predhodnik (3.595 mm).

Premiera marca na ženevskem salonu
Kia bo novi Picanto javnosti prvič predstavila na marčevskem avtomobilskem salonu v Ženevi, pri nas in drugod po Evropi pa ga pričakujemo predvidoma maja 2017.

PREDHODNA NOVICA

Prve uradne skice novega malka

Prve uradne skice novega malčka

Na začetku leta 2017 bodo Južnokorejci predstavili tretjo generacijo kompaktnega picanta, pravega urbanega avtomobila, ki bo ponovno močno v sorodu z hyundaijem i10. Ostalih informacij pa zaenkrat nočejo razkriti.

22.12.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA Motors izpolnjuje obljubo o serijski proizvodnji koncepta GT

KIA Motors izpolnjuje obljubo o serijski proizvodnji koncepta GT

Kia je na nedavno odprtem avtomobilskem salonu v Detroitu, kjer tradicionalno kraljujejo ameriške avtomobilske znamke, prvič predstavila Kia Stinger. Gre za 5-sedežno športno limuzino, ki bo redefinirala razred, v katerem trenutno dominirajo evropske znamke, saj Stinger obljublja največje zmogljivosti v vsej zgodovini Kie in je podprt z najdaljšo evropsko tovarniško garancijo, ki jamči kakovost in zanesljivost.

14.1.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info