Novice Kia

Kia Niro EV zmagal v študiji J.D. Power za leto 2022

8.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia Niro EV zmagal v tudiji J D  Power za leto 2022

Niro EV je zasedel najvišje mesto v kategoriji množičnih vozil v študiji podjetja J.D. Power za leto 2022 o zadovoljstvu lastnikov s svojimi električnimi vozili. To pomeni, da so že drugo leto zapored lastniki Nira EV svoje vozilo izbrali kot najbolje množično električno vozilo na trgu.

Zadovoljni lastniki pri Niru najbolj pohvalijo nizke stroške lastništva, doseg baterije, uporabniško izkušnjo, slog in užitek v vožnji.
Da bi ugotovili zadovoljstvo z lastništvom in verjetnost ponovnega nakupa, so v okviru študije J.D. Power anketirali več kot 8.000 lastnikov električnih vozil v ZDA o ključnih dejavnikih, kot so npr. stroški lastništva, doseg baterije, izkušnje strank, slog in užitek v vožnji. Kia Niro je odigral ključno vlogo na Kiini poti elektrifikacije, saj je z izbiro pogonskih sklopov z nizkimi in ničelnimi emisijami ustvaril enostaven prehod v trajnostno mobilnost. Niro EV je najbolje prodajana različica modela (poleg električne sta na voljo hibridna in priključno hibridna različica) in od svoje predstavitve leta 2017 pridobiva vedno večji pomen v Kiini ponudbi.

Kia Niro EV nudi slog, prostornost, uporabnost ter velik doseg na elektriko.
Kia Niro ponuja idealno rešitev za voznike, ki jih privlači vožnja brez emisij in ki ne želijo sklepati kompromisov glede prostornosti, sloga in dosega. Niro EV je s 454 kilometri dosega le na električni pogon, funkcionalnim notranjim prostorom in takojšnjim navorom 395 Nm popolno vozilo za spodbujanje ljudi k prehodu na električno mobilnost.

Niro EV ima pomembno vlogo pri Kiini rasti prodaje elektrificiranih vozil v Evropi.
»Električna vozila so vse pomembnejši del avtomobilskega sveta. S tem, ko je Niro EV že drugo leto zapored prejel nagrado za najvišje zadovoljstvo z lastništvom v segmentu množičnih električnih vozil, je Kia dokazala svojo sposobnost preseganja pričakovanj lastnikov električnih vozil,« je povedal Brent Gruber, višji direktor globalnega avtomobilskega sektorja pri J.D. Power. Kia je pred kratkim napovedala lansiranje popolnoma novega Nira, ki bo temeljil na funkcijah, zaradi katerih je trenutni model tako priljubljen, hkrati pa ponujal osvežen stil in najnovejše napredne tehnološke funkcije.

PREDHODNA NOVICA

Inovativni kompleks    EV6 Unplugged Ground

Inovativni kompleks ‘EV6 Unplugged Ground’

Inovativni kompleks, kjer lahko ljudje na zabavne in domiselne načine doživijo nagrajeni model EV6, je prejel prestižno nagrado Red Dot “Najboljše od najboljšega ” v kategoriji “Notranja arhitektura in notranje oblikovanje”.

31.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Drastien upad razpololjive kapacitete akumulatorjev

Drastičen upad razpoložljive kapacitete akumulatorjev

Pred približno enim letom smo na naši spletni strani objavili novico o slabi dolgoživosti vgrajenih akumulatorjev v Nissanovem leafu, sedaj smo dobili še eno potditev razmišljanja glede velike degradacije akumulatorjev v podobno starejših električnih avtomobilih druge avtomobilske znamke.

26.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info