Novice Kia

KIA na salonu v Detroitu predstavlja koncept velikega premijskega SUV-ja

7.1.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA na salonu v Detroitu predstavlja koncept velikega premijskega SUV ja

Kia Motors bo 11. januarja na avtomobilskem salonu v Detroitu predstavila novo konceptno vozilo. Koncept, ki je nastal v Kiinem oblikovalskem studiu v Kaliforniji, nudi kopico naprednih tehnologij – vljučno z najsodobnejšo tehnologijo, namenjeno zdravju in dobremu počutju – in pelje Kiin oblikovalski jezik v novo, drznejšo smer ter nakazuje slog znamkinega prihodnjega velikega premijskega SUV-ja (vozilo za delo, šport in prosti čas).

PREDHODNA NOVICA

GOOD DESIGN nagradil tri modele Kia

GOOD DESIGN nagradil tri modele Kia

Kia je za kar tri svoje najnovejše modele – veliki SUV Sorento, limuzina Optima in koncept Trail’ster (nastal na osnovi modela Soul) – prejela prestižne nagrade GOOD DESIGN 2015 v kategoriji prevoznih sredstev. To je drugo leto zapored, da je Kia prejela priznanja GOOD DESIGN za tri svoje modele, saj so bili lansko leto nagrajeni luksuzna limuzina Kia K900 (ponekod jo imenujejo ‘Quoris’), električni Soul EV in koncept GT4 Stinger.

6.1.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA predstavlja veliki premijski SUV

KIA predstavlja veliki premijski SUV

Koncept, ki je nastal v Kiinem oblikovalskem studiu v Kaliforniji, nudi veliko naprednih tehnologij – vključno z najsodobnejšo tehnologijo, namenjeno zdravju in dobremu počutju – in pelje Kiin oblikovalski jezik v novo, drznejšo smer ter nakazuje slog znamkinega prihodnjega velikega premijskega SUV-ja.

9.1.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info