Novice Kia

KIA Motors za boj proti COVID-19 Slovaški donirala več kot 375.000 €

17.4.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA Motors za boj proti COVID 19 Slovaki donirala ve kot 375 000

Donacija slovaški vladi je namenjena zajezitvi širjenja COVID-19 in zdravljenju pacientov z medicinsko opremo. Kia Motors Slovakia, eden največjih zaposlovalcev v slovaški regiji Žilina, je slovaški vladi doniral 200.000 evrov za nakup respiratorjev. Donacija je bila opravljena na posebni slovesnosti, kjer je Kyong Jae Lee, predsednik Kia Motors Slovakia, predal ček v vrednosti 200.000 evrov Richardu Sulíku, namestniku premierja in gospodarskemu ministru Slovaške. Donacija je namenjena
nakupu medicinskih naprav, ki jih potrebujejo oboleli za koronavirusom, ter za nabavo osebne zaščitne opreme za zdravstveno osebje in starejše prebivalce žilinske regije.

Več kot 140.000 evrov za nakup nove opreme univerzitetni bolnišnici v Martinu
Poleg tega je Kiina slovaška fundacija kupila tudi mobilno anesteziološko opremo in respiratorje v vrednosti 140.000 evrov za univerzitetno bolnišnico v mestu Martin.

35.000 evrov Rdečemu križu in drugim lokalnim združenjem za nakup zaščitne opreme
Ta teden bo žilinska bolnišnica začela z razdeljevanjem 10.500 mask za 3.500 bolnikov in zaposlenih v 26 enotah v regiji. Kiina fundacija je več kot 35.000 evrov donirala slovaškemu Rdečemu križu in drugim lokalnim društvom za nakup medicinskih šotorov, zaščitnih mask in ostale osebne zaščitne opreme.

Kia Motors Slovakia bo še naprej sodelovala s tamkajšnjo vlado in lokalnimi oblastmi in tako podpirala njihove ukrepe pri preprečevanju širjenja COVID-19. 

PREDHODNA NOVICA

Telluride svetovni avto leta  e Soul svetovni urbani avto

Telluride svetovni avto leta, e-Soul svetovni urbani avto

Kia je velika zmagovalka izbora Svetovni avto leta 2020 (World Car Awards), saj je njen model Telluride zmagal v krovni kategoriji in tako postal ‘svetovni avto leta’, model e-Soul pa je osvojil naziv ‘svetovni urbani avto’.

15.4.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Strategija za hiter prehod k elektrinim vozilom in mobilnostnim reitvam

Strategija za hiter prehod k električnim vozilom in mobilnostnim rešitvam

Korporacija Kia Motors je nedavno razgrnila ‘Plan S’, svojo srednjeročno in dolgoročno strategijo, ki sta namenjeni progresivnemu vzpostavljanju vodilnega položaja v avtomobilski industriji prihodnosti, vključujeta pa elektrifikacijo, mobilnostne storitve, povezljivost in avtonomnost.

23.4.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info