Novice Kia

KIA Motors najvišje uvrščena v študiji o začetnem zadovoljstvu lastnikov vozil

8.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA Motors najvije uvrena v tudiji o zaetnem zadovoljstvu lastnikov vozil

Kia se je po nedavno objavljenih rezultatih študije J.D. Power 2020 o začetnem zadovoljstvu lastnikov vozil v ZDA (Initial Quality Study – IQS) skupaj z znamko Dodge uvrstila na 1. mesto in je imela prijavljenih 136 težav na 100 vozil. Kia je tako že šesto leto zapovrstjo številka 1 pri množičnih znamkah avtomobilov. “To je izjemen niz,” je dejal Dave Sargent, podpredsednik podjetja J. D. Power, pristojen za kakovost avtomobilov.

Forte, Sedona (Carnival), Sorento in Soul na vrhu v svojem razredu
Za Kiin konstanten uspeh v študiji IQS sta bila najbolj zaslužna modela Forte in Soul, ki sta se uvrstila med 10 najboljših med vsemi modeli. Kia je tudi imela razredne zmagovalce – Forte (kompaktno vozilo razreda C), Sedona (veliki enoprostorec, v Evropi smo ga poznali pod imenom Carnival), Sorento (srednje veliki SUV) in Soul (mali SUV).

Kia ima več priznanj J.D. Power za začetno kakovost kot katerakoli znamka, 2 leti zapored
“Biti na 1. mestu med vsemi množičnimi znamkami šest let zapored je izjemna čast in opomnik, da bomo najboljši kolikor smo lahko,” je dejal Sean Yoon, predsednik in direktor Kia Motors North America in Kia Motors America. “S štirimi razrednimi prvaki – in štirimi dodatnimi modeli med najboljšimi tremi v svojem razredu – Kiina filozofija, da daje vse od sebe, še naprej pobira sadove na tem zelo konkurenčnem avtomobilskem trgu.”

Letno poročilo analizira odzive 87.282 lastnikov 189 različnih modelov vozil, razdeljenih v 26 razredih. Vozila ocenjujejo glede vozniško izkušnjo, delovanje motorja in menjalnika ter številnih drugih težav, povezanih s kakovostjo o katerih poročajo lastniki vozil.

PREDHODNA NOVICA

Ve tehnologije  moi in varnosti

Več tehnologije, moči in varnosti

Kia je v teh dneh predstavila nekoliko več podatkov o izboljšanem Stingerju, iz katerih je razvidno, da je ta elegantna in zmogljiva 5-vratna kombilimuzina dobila opazne izboljšave, s katerimi je utrdila svoj značaj.

1.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA odloneje vstopa v mobilnostne storitve

KIA odločneje vstopa v mobilnostne storitve

Predsednik in direktor Kie, Ho Sung Song, je med obiskom Kiine južnokorejske tovarne Sohari ob zadnjih pripravah na začetek lansiranja Carnivala 4. generacije javnosti predstavil znamkino strategijo globalne mobilnosti.

15.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info