Novice Kia

Kia četrto leto zapored najbolje ocenjena znamka v študiji J.D. Power

29.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia etrto leto zapored najbolje ocenjena znamka v tudiji J D  Power

Kia je po rezultatih študije J. D. Power IQS 2018 o začetnem zadovoljstvu strank v ZDA že četrto leto zapored osvojila naslov nepremijske znamke z najmanj prijavljenimi okvarami (72 okvar na 100 vozil). Lastniki vozil Kia so v prvih 90 dneh lastništva prijavili manj okvar kot lastniki vseh ostalih neluksuznih znamk v ZDA.

Sorento in Rio najboljša v svojih kategorijah
Kia svoj vodilni položaj ohranja z izjemnimi rezultati modelov Sorento in Rio, medtem ko so limuzina Optima, športni terenec Sportage in veliki enoprostorec Sedona (v Evropi smo ga poznali pod imenom Carnival, a na teh trgih že nekaj let ni več naprodaj) osvojili 2. mesto v svojih kategorijah. Kia Forte, ki v Evropi prav tako ni naprodaj, je bil v svoji kategoriji tretjeuvrščeni. Po zmagoslavju v študiji IQS v letih 2015, 2016 in 2017 je Kia Soul ponovno dosegel najvišjo oceno v kategoriji
enoprostorcev.

“Prvo mesto med vsemi množičnimi znamkami, ki smo ga osvojili četrto leto zapored, ne pušča nobenega dvoma o vrhunski kakovosti izdelave vsakega posameznega vozila Kia,” pravi Michael Cole, izvršni direktor pri Kia Motors America. “Dva zmagovalca in pet dodatnih modelov med tremi najboljšimi v posameznih kategorijah predstavljajo dovoljšen dokaz Kiinega napredka in osredotočenosti na izjemno uporabniško izkušnjo.”

Študija IQS 2018 uglednega podjetja J. D. Power temelji na mnenju 75.712 lastnikov, ki so kupili vozilo v letu 2018, mnenje pa izrazili po 90 dneh po nakupu vozila. Vozila so ocenjevali na osnovi voznih izkušenj, zmogljivosti motorja in menjalnika ter različnih težav, ki so jih prijavili lastniki vozil.

PREDHODNA NOVICA

KIA predala vozila organizatorjem nogometnega prvenstva v Rusiji

KIA predala vozila organizatorjem nogometnega prvenstva v Rusiji

Družba Kia Motors je prirediteljem svetovnega prvenstva v nogometu, ki bo v Rusiji potekalo od 14. junija do 15. julija, izročila 424 svojih vozil. Ta obsežna flota priča o Kiini stalni podpori in naklonjenosti do najprestižnejšega nogometnega tekmovanja na svetu.

13.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Udobna izbira

Udobna izbira

– Z močnejšim 1,7-litrskim turbodizlom in dvosklopčnim menjalnikom je udoben in hiter 
– Zmogljiv motor in samodejni menjalnik sta draga, a prodajne akcije to močno ublažijo

1.7.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info