Novice Kia

KIA Ceed Sportswagon

29.11.2018 · Avtohiša Pan-Jan

KIA Ceed Sportswagon

Družinski karavani C segmenta, pazite se. Po novem KIA Ceedu je pri nas še daljša, bolj prostorna, družinska različica Ceed Sportswagon, ki napada sam vrh svojega segmenta.

Na zunaj ne boste našli velikih sprememb med karavanskim in navadim Ceedom. Sprednji konec še vedno krasijo značilne LED luči v obliki ledenih kock in dinamičen izgled, ki ga jemlje po Stingerju. Dimenzijski je 20 milimetrov širši, 23 mm nižji in ima 115 mm daljši zadnji previs kot predhodnik. V dolžino meri 95 mm več, kar mu v tandemu z boljšo razporeditvijo notranjosti doda na prostornini prtljažnika. Na izbiro bo v 12 barvah karoserije in 4 vrstami platišč.

Kvalitetno izdelana kabina je izdelana iz kakovostnih materialov, prijetnih na otip. Več o udobju in tehnologijah smo zapisali že tu.


Največja sprememba se je zgodila v zadnji tretjini avtomobila. Prtljažni prostor se je povečal za 97 litrov, s 528 na 625 litrov, kar ga postavlja ob bok najprostornejšim karavanov tako C kot D segmenta. Znižali so dno prtljažnika, prav tako pa spodnji rob prtljažne odprtine, da je nalaganje precej lažje. Prtljažni prostor ima dvojno dno, kar vam doda prostor za shranjevanje manjših stvari. Zadnji sedeži se podirajo razmerju 60:40 na različici z osnovno opremo, na višjih pa 40:20:40. Sedeži se podrejo v nadvse uporabno in povsem ravno dno, kar vam da 1694 litrov uporabne prostornine. Prtljažnemu prostoru so dodane tudi kljukice, kamor lahko obesite vrečke iz trgovine ter opcijsko izbiren sistem tirnic s pregrado za prtljažnik.

Na izbiro imate 4 pogonske agregate, ki že ustrezajo standardu o omejitvah emisij, veljavnim od septembra 2019.

Cene se začnejo pri 20.690 € in končajo pri 30.509 €. Trenutno pa poteka akcija, ki vam ceno avtomobila zniža za 3200 €. Dodatne popuste si lahko zagotovite ob plačilu z gotovino in z odplačevanjem lizinga. Gotovinski popust znaša 1500 €, če se pa odločite vozilo odplačevati s KIA BONUS financiranjem, vam omogočimo finančni leasing z dobo vračila 84 mesecev ter popustom 3000 €.

PREDHODNA NOVICA

KIA Niro EV

KIA Niro EV

Zadnja leta so zaznamovali prihodi številnih električnih avtomobilov. Pa vendar se je v pogovoru o njih večinoma slišalo le: »Električni avtomobili niso primerni za daljše razdalje. Uporabni so le za mestno vožnjo«. Večinoma je bilo to res, saj so realni dosegi pri vožnji preko 100 km/h redko dosegli 200 kilometrov. Kaj pa bi rekli, če bi ta doseg narasel na 400 kilometrov? Kolikokrat letno naredite več kot 400 kilometrov v enem kosu? Redko ali nikoli kajne? Predstavljamo vam električnega Nira, ki je s svojim dosegom uporaben za veliko večino izmed vas.

12.11.2018 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

Osveeni KIA Sportage

Osveženi KIA Sportage

Da bi ohranil svojo konkurenčnost na današnjem hitro razvijajočem se trgu, je Sportage dobil še eno osvežitev, ki mu prinaša malo prenovljeni izgled, posodobitev varnostnih in infotainment tehnologij ter boljše pogonske agregate. Kot drugi najbolj pomemben model Kie v Sloveniji bo tako ohranil svojo prodajno prednost in ostal ljubljenec Slovencev v razredu športnih terencev.

3.12.2018 · Avtohiša Pan-Jan