Novice Kia

KIA bo v Ženevi predstavila popolnoma električno konceptno vozilo

22.2.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA bo v  enevi predstavila popolnoma elektrino konceptno vozilo

Družba Kia Motors Europe bo na prihajajočem avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila popolnoma električno konceptno vozilo. Koncept, oblikovan v Kiinem evropskem oblikovalskem središču v Frankfurtu, je vizualno utelešenje znamkinega stremljenja k napredovanju proti vznemirljivemu svetu elektrifikacije.

“Pri avtomobilskem oblikovanju gre za srce, ki mora utripati hitreje. Menimo, da ni absolutno nobenega razloga, da tega utripa ne bi bilo zgolj zaradi tega, ker je avto na elektriko,” pravi Gregory Guillaume, podpredsednik oblikovanja pri Kia Motors Europe.

“Pri oblikovanju električnega avta nočemo le odgovoriti na skrbi kupcev glede dosega, zmogljivosti, polnilne infrastrukture in vozne dinamike. Želimo tudi poskrbeti, da od navdušenja dobite kurjo polt, ko ga vidite, ter da vam gredo lasje pokonci, ko ga vozite,” pojasni Guillaume. “Zato je naš koncept popolnoma električnega vozila oblikovan tako, da pospeši vaš utrip, hkrati pa tudi označuje naš celosten in čustven pristop elektrifikaciji.”

Kia bo svoj novi koncept predstavila 5. marca 2019 na prvem novinarskem dnevu letošnjega ženevskega avtosalona.

PREDHODNA NOVICA

KIA e pogumneje na trg elektrinih vozil v Evropi

KIA še pogumneje na trg električnih vozil v Evropi

Kia Motors Europe začenja z ‘Električno misijo’ po najbolj naprednih trgih za električne avtomobile v Severni Evropi, njen partner pri tem projektu pa bo podjetje World Shopper, ki se ukvarja z raziskovanjem avtomobilske dejavnosti.

15.2.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kiina elektrina prihodnost je tudi 4 vratni koncept

Kiina električna prihodnost je tudi 4-vratni koncept

Kia Motors Europe je pokazala nove fotografije svojega novega popolnoma električnega konceptnega vozila, ki bo predstavljen  na avtomobilskem salonu v Ženevi.

1.3.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info