Novice Kia

Iščemo Kio, ki ima več kot 250.000 prevoženih kilometrov in je preživela marsikaj in še nima dovolj

12.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Iemo Kio  ki ima ve kot 250 000 prevoenih kilometrov in je preivela marsikaj in e nima dovolj

Kia Motors Slovenija v nagradni igri išče Kio, ki ima več kot 250.000 prevoženih kilometrov, je preživela marsikaj in še nima dovolj. Iščemo Kio z največ kilometri. Pomagajte nam pri iskanju. Vkolikor ste vi ali nekdo, ki ga poznate, prevozili veliko kilometrov s Kio, vas izzivamo, da se pridružite nagradni igri Retro Kia! Na uradnem <a href=”https://www.facebook.com/kiaslovenija”>Facebook profilu</a> Kia Motors Slovenija se nahaja vabilo za nagradno igro Retro Kia.

Vse, kar udeleženci morajo narediti, je da objavijo fotografijo s prevoženimi kilometri njihove Kije. 10 lastnikov z največ kilometri, bomo nagradili, zmagovalec pa bo  tudi predstavljen v novem Kia magazinu. Kia je nedavno osvojila prvo mesto <a href=”http://www.kia.si/news/view/4494″>v študiji o kakovosti</a> neodvisne agencije J.D.Power, zmaga pa je rezultat zadovoljstva lastnikov Kij. Kia je prva neluksuzna znamka, ki je osvojila prvo mesto v tej prestižni študiji v zadnjih 27 letih.
V prazničnem duhu smo se odločili, da nagradimo naše zveste stranke, brez katerih to ne bi bilo mogoče.

PREDHODNA NOVICA

Zmagovalec dolgoronega zadovoljstva J D  Power

Zmagovalec dolgoročnega zadovoljstva J.D. Power

Kia Sportage je nedavno osvojil še eno nagrado za svojo kakovost in zanesljivost – prvo mesto v študiji zanesljivosti vozil institucije J.D. Power za leto 2016. Gre za že drugi odmevni dosežek v zadnjih dveh mesecih. Sportage je namreč pred le nekaj tedni v 100.000-kilometrskem vzdržljivostnem testu nemške avto revije Auto Motor und Sport postal prvi avto v zgodovini te publikacije, ki je test prestal brez ene same napake.

9.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Sportage sestavlja dve tretjini proizvodnje v  ilini

Sportage sestavlja dve tretjini proizvodnje v Žilini

V prvi polovici 2016 je Kiina evropska tovarna delala s polno zmogljivostjo. V tem rekordnem obdobju so v slovaški tovarni proizvedli 177.900 vozil, kar predstavlja 4,7-odstotno povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani. Prav tako je povečana proizvodnja motorjev – do konca junija so jih našteli več kot 318.000.

17.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info