Novice Kia

Inovativni kompleks ‘EV6 Unplugged Ground’

31.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Inovativni kompleks    EV6 Unplugged Ground

Kia je osvojila novo nagrado Red Dot za leto 2022 za kulturni prostor blagovne znamke ‘EV6 Unplugged Ground’ v Seongsu v Seulu. Inovativni kompleks, kjer lahko ljudje na zabavne in domiselne načine doživijo nagrajeni model EV6, je prejel prestižno nagrado Red Dot “Najboljše od najboljšega ” v kategoriji “Notranja arhitektura in notranje oblikovanje”.

S kompleksom “EV6 Unplugged Ground” je Kia želela prezentirati sebe kot osveženo blagovno znamko, predstaviti svoje prvo namensko električno vozilo ter ustvariti prostor za stranke, kot ga ne zagotavlja noben drug proizvajalec. Na voljo je vse od območij izkušenj do testnih voženj ter strokovnih nasvetov o izdelkih – kompleks ljudem ponudi vpogled v prihodnost mobilnosti v Seongsuju, enem najbolj priljubljenih okrožij Seula. Seongsu, ki je bil prej industrijska soseska, se je v zadnjih letih
razvil v priljubljeno središče ustvarjalnosti in mode, lokalno prebivalstvo pa ga imenuje “korejski Brooklyn”.

Kia EV6 prejel dve nagradi Red Dot: ‘Najboljše od najboljšega’ in ‘Inovativen izdelek’
Kmalu po tem, ko je bil okronan za Evropski avto leta 2022, je Kia EV6 prejel tudi dve nagradi Red Dot: priznanje ‘Najboljše od najboljšega’ za svoj pionirski in v prihodnost usmerjeni dizajn, ter prvo nagrado v kategoriji “Inovativni izdelki”.

Red Dot Design Award je eno največjih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Letna podelitev nagrad Oblikovalskega središča Severnega Porenja-Vestfalije (Design Zentrum Nordrhein-Westfalen) je razdeljena na tri discipline: oblikovanje izdelkov, oblikovanje blagovne znamke in komunikacij ter oblikovanje konceptov. Zgodovina nagrad Red Dot sega v leto 1955. Letošnje kandidate je ocenjevala 50-članska mednarodna žirija neodvisnih oblikovalcev, profesorjev oblikovanja in novinarjev s tega področja.

PREDHODNA NOVICA

Evropski avto leta 2022 prejel tudi priznanje Red Dot za najbolj inovativne izdelke

Evropski avto leta 2022 prejel tudi priznanje Red Dot za najbolj inovativne izdelke

Kmalu po tem, ko je bil okronan za evropski avto leta 2022, je večkrat nagrajeni Kia EV6 dosegel tudi skupno zmago na prestižnih nagradah Red Dot Design za leto 2022. 50-članska strokovna žirija priznanega mednarodnega oblikovalskega tekmovanja je EV6 nagradila s priznanjem “Red Dot: Best of the Best” za njegov pionirski in v prihodnost usmerjeni dizajn.

25.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kia Niro EV zmagal v tudiji J D  Power za leto 2022

Kia Niro EV zmagal v študiji J.D. Power za leto 2022

Niro EV je zasedel najvišje mesto v kategoriji množičnih vozil v študiji podjetja J.D. Power za leto 2022 o zadovoljstvu lastnikov s svojimi električnimi vozili.

8.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info