Novice Kia

Delovanje v Mehiki je preseglo vsa pričakovanja

30.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Delovanje v Mehiki je preseglo vsa priakovanja

Ob prvi obletnici delovanja v Mehiki, ki je preseglo vsa pričakovanja, je družba Kia Motors Mexico napovedala začetek proizvodnje hibridnega Nira za tamkajšnji trg. Že konec tega leta bo tako Kia v Mehiki ponudila svoje prvo hibridno vozilo, s čimer bo še okrepila svojo ponudbo v tej veliki srednjeameriški državi.

Kia že 9. najbolje prodajana znamka Mehike
Zahvaljujoč vrhunski kakovosti svojih inovativnih in atraktivnih modelov je Kia v Mehiki izpolnila vse zastavljene cilje. S kar 34.517 prodanimi vozili v zadnjih 12 mesecih –  toliko časa namreč znamka tam posluje – je Kia postala 9. najbolje prodajana znamka na mehiškem tržišču vozil.

V rekordnem času do 73 zastopnikov
“To leto je bilo za vse v Kii polno izzivov in izjemnih dosežkov, saj smo presegli vsa naša pričakovanja,” o rezultatih pravi Seong Bae Kim, predsednik in izvršni direktor Kia Motors Mexico, ter dodaja: “Zelo smo veseli in ponosni, da smo ne le presegli prve prodajne načrte, ampak tudi uspešno postavili zastopniško mrežo po vsej državi, ki našim strankam zagotavlja vrhunsko storitev.”

Bogata prodajno-servisna mreža
Eden Kiinih strateških stebrov v 120-milijonski Mehiki je utrditev prodajno-servisne mreže. Danes jo sestavlja 73 zastopnikov, ki pokrivajo 94 % državnega ozemlja. V sklopu praznovanja prve obletnice delovanja je mehiška Kia v rekordnem času odprla 25 novih zastopstev v 21 krajih po državi.

Kia Motors Mexico v letu 2016 pričakuje prodajo 45.000 vozil, s čimer namerava doseči 3-odstotni tržni delež. S tem bi se znamka, ki nudi 7-člansko modelno paleto (Sportage, Sorento, Forte (Cerato), Rio, Optima, Soul in Niro), do konca leta predstavila kot zelo konkurenčna.

Znamka z najboljšimi izdelki in storitvami
“Imeli smo zelo uspešno leto. Zagotovo je to neverjeten dosežek v dejavnosti, kjer tekmuje preko 40 znamk ”, pravi Horacio Chavez, poslovodni direktor Kia Motors Mexico, ter dodaja: “Kakorkoli že, stopamo novim izzivom naproti in vsak dan znova potrjujemo kakovost naše znamke. Imamo najboljše izdelke in storitve ter cilj doseči 5-odstotni tržni delež v naslednjih štirih letih.”

PREDHODNA NOVICA

Napad na najbolje

Napad na najboljše

– Sorento je zelo udoben, potovalno usmerjen SUV
– Njegov štirivaljni turbodizel je zmogljiv in uglajen, a malce manj zmeren pri porabi
– S samodejnim menjalnikom in najbogatejšo opremo stane 55 tisočakov

27.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA pred Parizom razkrila novi Rio

KIA pred Parizom razkrila novi Rio

Južnokorejski prozvajalec avtomobilov Kia je razkril prve fotografije nove, četrte generacije svojega priljubljenega modela Rio, ki bo prvič na ogled 29. septembra na avtomobilskem salonu v Parizu. Novi Kia Rio na prvih fotografijah kaže samozavesten videz, s progresivno zasnovano zunanjostjo in notranjostjo.

3.9.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info