Novice Kia

Dan odprtih vrat - Predstavitev nove KIE SPORTAGE

1.3.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Dan odprtih vrat   Predstavitev nove KIE SPORTAGE

V petek, 4. 3. 2016 vas vabimo na DAN ODPRTIH VRAT in predstavitev novega KIA SPORTAGE. Ob posebni priložnosti bomo poskrbeli za prijetno vzdušje s prigrizki in darilci ter seveda s testnimi vožnjami. Obiskovalci, boste lahko sodelovali v nagradi igri, kjer si bo srečni nagrajenec pridobil vikend uporabo vozila! Obiščite nas in zapeljite popolnoma NOV KIA SPORTAGE 2016; avto, ki vas bo osupnil! Bodite med prvimi, ki ga boste preizkusili!

Prijave na vožnjo in dodatne informacije: <a href=”mailto:faruk.levic@a-jereb.si”>faruk.levic@a-jereb.si</a> /031 676 200

Vljudno vabljeni!

<a href=”http://a-jereb.si/sl/novice/61-novi-kia-sportage-dan-odprtih-vrat-avto-centra-jereb”>Več informacij</a>

PREDHODNA NOVICA

Novi premium karavan znamke KIA

Novi premium karavan znamke KIA

V Ženevi, kjer bo letos vidnih več novosti znamke KIA, se bo predstavil tudi prvi Kiin karavan iz evropskega D segmenta (višji srednji razred), ki bo skušal pritegniti kupce, ki se po navadi odločijo za Volkswagnovega passata ali pa za kakšen podoben model drugih proizvajalcev avtomobilov.

18.2.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Novi Sportage in Optima z novima oblikovalskima nagradama

Novi Sportage in Optima z novima oblikovalskima nagradama

Kia Motors je še enkrat potrdila svoj sloves proizvajalca vozil po najvišjih oblikovalskih standardih, saj je Kia pobrala dve nagradi red dot za oblikovanje izdelka za leto 2016, kar je ena naprestižnejših mednarodnih nagrad za industrijsko oblikovanje.
 

5.4.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info