Novice Kia

Ceed tretje generacije je oblikovan, razvit in izdelan v Evropi

8.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Ceed tretje generacije je oblikovan  razvit in izdelan v Evropi

Težko pričakovani novi Kia Ceed bo svojo svetovno premiero doživel na letošnjem ženevskem avtomobilskem salonu, ki se bo pričel 8. marca. Novo 5-vratno kombilimuzino bo Kia predstavila skupaj s še enim članom nove družine Ceed. Ceed tretje generacije, ki je oblikovan, razvit in izdelan v Evropi, prinaša inovativne tehnologije in motorje, zrel in športen novi videz ter bolj odzivno vožnjo.

Novi Kia Ceed so oblikovali v Kiinem evropskem oblikovalskem središču v Frankfurtu, prinaša pa bolj samozavesten videz, ki ga je navdihnila kombilimuzinska ‘fastback’ oblika Stingerja. Novi model, namenjen izključno uporabi na evropskih cestah, se lahko v primerjavi s predhodnikom pohvali z nadgrajenimi voznimi in vodljivostnimi lastnostmi na področju dinamičnosti, odzivnosti in prefinjenosti.

Novinec je tudi nekoliko spremenil ime – cee’d je zdaj postal Ceed, kar je angleška kratica za avto, ki je doma v evropski skupnosti in se ponaša z evropskim oblikovanjem (Community of Europe, with European Design). Novi Kia Ceed bo na voljo po vsej Evropi, s pričetkom prodaje v drugi polovici leta.

PREDHODNA NOVICA

Je dobro dovolj dobro

Je dobro dovolj dobro?

– Rio je prostoren in uporaben avtomobil, a brez oblikovnih ali tehničnih presežkov
– Atmosferski štirivaljnik je namenjen umirjenim voznikom, ki cenijo varčnost
– Pohvali se z bogato opremo, pogrešamo le sistem za samodejno zaviranje v sili

27.1.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Cee   d je postal Ceed

Cee’d je postal Ceed

Kia Motors je razkrila novega Ceeda, ki bo javnosti prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Ženevi. Novi Ceed – oblikovan, razvit in narejen v Evropi – v svoji 3. generaciji krepi Kiino prisotnost v evropskem razredu C z inovativnimi tehnologijami, zrelo in športno novo obliko, ter bolj odzivno vožnjo.

16.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info