Od ponedeljka, 12. 4. 2021 naši centri zopet delujejo nemoteno.
Prosimo upoštevajte vsa navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb.

Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
Lastniki Kia e Nira v tudiji J D  Power najbolj zadovoljni

Lastniki Kia e-Nira v študiji J.D. Power najbolj zadovoljni

Za potrebe študije je J.D. Power približno 10.000 lastnikov električnih vozil (EV) izprašal o dejavnikih, kot so npr. stroški lastništva, doseg baterije ter užitek v vožnji, za oceno verjetnosti ponovnega nakupa in priporočila električnega vozila. Najnovejše priznanje za e-Niro krepi moč Kiine električne modelne ponudbe.

15.4.2021 · KMAG · Avto.info

Kia Corporation je marca zabeleila globalno prodajo 251 362 vozil

Kia Corporation je marca zabeležila globalno prodajo 251.362 vozil

Kia Corporation je marca zabeležila globalno prodajo 251.362 vozil, kar je 8,6-odstotno povečanje v primerjavi z marcem lani. Kiino globalno prodajo so vodili SUV modeli, na čelu s Sportagem (29.505 prodanih primerkov), ki sta mu sledila modela Seltos (ni naprodaj v Evropi) in novi Sorento, ki ga pri nas pričakujemo že ta mesec.

8.4.2021 · KMAG · Avto.info

Marca najbolje prodajani model med fizinimi kupci v Sloveniji

Marca najbolje prodajani model med fizičnimi kupci v Sloveniji

Uspešna prodajna zgodba Kiinega majhnega križanca se nadaljuje. Stonic je marca letos s skupno 130 prvič registriranimi primerki postal najbolje prodajani model med fizičnimi kupci v Sloveniji, ki je za sabo pustil najbližja zasledovalca Renault Capturja (122 vozil) in Peugeot 2008 (120 vozil).

2.4.2021 · KMAG · Avto.info

Pionirski krianec

Pionirski križanec

Novi Kia EV6 prinaša dolg doseg, električno moč z ničelnimi emisijami, 800-voltno zelo hitro polnjenje in značilen slog na trgu križancev in športnih terencev. EV6 je Kiin prvi model, ki je narejen na znamkini novi namenski platformi za baterijska električna vozila (BEV).

31.3.2021 · KMAG · Avto.info

KIA bo gradila novo tovarno za izdelavo sistemov gorivnih celic

KIA bo gradila novo tovarno za izdelavo sistemov gorivnih celic

Iz Kie, ki je del avtomobilske skupine Hyundai Motor Group (v nadaljevanju Skupina), so nedavno sporočili, da so v kitajskem mestu Guangzhou položili temeljni kamen za tovarno HTWO, ki je Skupinina prva tovarna izven Južne Koreje, namenjena izdelavi sistemov gorivnih celic.

26.3.2021 · KMAG · Avto.info

KIA e naprej z rastjo globalne prodaje

KIA še naprej z rastjo globalne prodaje

Kia Corporation poroča, da so februarja po svetu skupno prodali 210.177 vozil, kar je 7-odstotno povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani.

20.3.2021 · KMAG · Avto.info