Vedno z vami!

 

Servisne delavnice, tehnični pregledi in registracije vozil v Trebnjem in v Ivančni Gorici bodo od 4.1.2021 delovale po običajnem delovnem času.

 

Kljub temu, da sta zavoljo vašega in našega zdravja salona vozil KIA in Škoda v Trebnjem ter Ivančni Gorici začasno zaprta, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih.
V primeru, da bivate v drugi občini in bi želeli opraviti tehnični pregled ali servis, izpolnite izjavo za prehod v drugo občino, ali pa nam pišite in vam bomo izjavo posredovali.

 

Več informacij in kontakti

Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
KIA je predstavila nov logotip in slogan

KIA je predstavila nov logotip in slogan

Kia je predstavila svoj novi korporativni logotip in globalni slogan, ki simbolizirata drzno preobrazbo in novo strategijo znamke. Predstavitev novega logotipa izkazuje Kiine ambicije, da postane vodilna znamka v mobilnosti prihodnosti, s spremembo skorajda vseh vidikov svojega poslovanja.

8.1.2021 · KMAG · Avto.info

Zdrava osnova

Zdrava osnova

– Vstopni trivaljnik je dovolj zmogljiv in s porabo okoli šestih litrov zelo varčen
– Osnovna cena je visoka, a z izdatnimi popusti postane precej bolj sprejemljiva

4.1.2021 · Anže Jamnik · Avto.info

  PRAVI LEPOTEC   KIA PROCEED

»PRAVI LEPOTEC« KIA PROCEED

24.12.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Sorento prejel Carbuyerjevo nagrado za avto leta

Sorento prejel Carbuyerjevo nagrado za avto leta

Novi Kia Sorento je na Carbuyerjevem jubilejnem 10. izboru za najboljše avtomobile leta pobral dve nagradi in sicer ‘Najboljše veliko družinsko vozilo’ ter najprestižnejšo nagrado ‘Avto leta 2021’.

24.12.2020 · KMAG · Avto.info

Prenovljeni KIA Rio

Prenovljeni KIA Rio

21.12.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Sorento s petimi zvezdicami za varnost

Sorento s petimi zvezdicami za varnost

Novi Sorento je nedavno prejel najvišjo možno oceno za varnost pri trku po Euro NCAP. Celotna Sorentova ponudba, vključno s priključnim hibridom, je s strani evropskega neodvisnega združenja za izvajanje preizkusnih trkov dobila maksimalnih 5 zvezdic.

18.12.2020 · KMAG · Avto.info

KIA Ceed z novimi bencinskimi motorji in blagimi hibridi

KIA Ceed z novimi bencinskimi motorji in blagimi hibridi

Kia Motors je svoji ponudbi pri modelu Ceed dodala novi bencinski motor in bencinski motor z blagim hibridom. S skupno štirimi karoserijskimi različicami in največjo ponudbo motorjev doslej Ceed kupcem ponuja več izbire kot katerikoli konkurent v razredu.

12.12.2020 · KMAG · Avto.info