Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
XCeed prejel nagrado za oblikovanje

XCeed prejel nagrado za oblikovanje

Oblikovni križanec Kia XCeed je osvojil oblikovalsko nagrado Red Dot za leto 2020, s čimer je postal že četrti predstavnik družine Ceed, ki je odnesel to prestižno priznanje za produktno oblikovanje.

2.4.2020 · KMAG · Avto.info

Pripravljen na drugi polas

Pripravljen na drugi polčas

– Prenova mu je prinesla manjše estetske popravke in nov, učinkovitejši dizelski motor
– Z drugim najbogatejšim paketom opreme stane skoraj 32 tisoč evrov, s popusti skoraj devet tisoč manj

2.4.2020 · Borut Fakin · Avto.info

Novi Sorento

Novi Sorento

KIA je novega Sorenta zelo temeljito prenovila v mišičastega mestnega križanca s kvadratno silhueto in bolj poudarjenimi zunanjimi detajli. Navznotraj še večji in pametnejši, poganjal pa ga bo tudi hibridni pogon.

29.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

KIA Motors ima novega predsednika

KIA Motors ima novega predsednika

Iz Kia Motors Corporation sporočajo, da je Ho-sung Song, dosedanji vodja globalnih operacij, postal predsednik najstarejšega korejskega avtomobilskega proizvajalca.

28.3.2020 · KMAG · Avto.info

Kia prva na svetu razvila pametni menjalnik

Kia prva na svetu razvila pametni menjalnik

Avtomobilska naveza Hyundai-Kia je nedavno objavila, da je kot prva na svetu razvila pametni menjalnik (ICT Connected Shift System), ki s pomočjo predvidevanja informacijsko-komunikacijske tehnologije samodejno prestavlja v optimalno prestavo glede na ugotovljene vozne in prometne razmere.

28.2.2020 · KMAG · Avto.info

Nova platforma  novi pogoni

Nova platforma, novi pogoni

Iz korporacije Kia Motors Corporation so v teh dneh predstavili nekaj več podrobnosti o novostih, ki zadevajo plaftormo in motorje nove generacije Sorenta.

20.2.2020 · KMAG · Avto.info

 ivele izkunje

Živele izkušnje!

– S kombinacijo močnejšega turbodizla in menjalnika DCT je poskočen in uglajen
– Z dizelskim pogonskim sklopom ni najcenejši, a je popusti še vedno zanimiv

10.2.2020 · Borut Fakin · Avto.info