Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
Finalist izbora za Evropski avto leta 2019

Finalist izbora za Evropski avto leta 2019

Kiina nova družinska kombilimuzina Ceed se je uvrstila v najožji izbor za prestižno priznanje Evropski avto leta 2019. Po mnenju evropskih medijev novi Ceed sodi med najboljših sedem novih modelov vozil, ki so v zadnjih 12 mesecih začeli svojo prodajno pot.

15.12.2018 · KMAG · Avto.info

Osveeni KIA Sportage

Osveženi KIA Sportage

Da bi ohranil svojo konkurenčnost na današnjem hitro razvijajočem se trgu, je Sportage dobil še eno osvežitev, ki mu prinaša malo prenovljeni izgled, posodobitev varnostnih in infotainment tehnologij ter boljše pogonske agregate. Kot drugi najbolj pomemben model Kie v Sloveniji bo tako ohranil svojo prodajno prednost in ostal ljubljenec Slovencev v razredu športnih terencev.

3.12.2018 · Avtohiša Pan-Jan

KIA Ceed Sportswagon

KIA Ceed Sportswagon

Družinski karavani C segmenta, pazite se. Po novem KIA Ceedu je pri nas še daljša, bolj prostorna, družinska različica Ceed Sportswagon, ki napada sam vrh svojega segmenta.

29.11.2018 · Avtohiša Pan-Jan

KIA Niro EV

KIA Niro EV

Zadnja leta so zaznamovali prihodi številnih električnih avtomobilov. Pa vendar se je v pogovoru o njih večinoma slišalo le: »Električni avtomobili niso primerni za daljše razdalje. Uporabni so le za mestno vožnjo«. Večinoma je bilo to res, saj so realni dosegi pri vožnji preko 100 km/h redko dosegli 200 kilometrov. Kaj pa bi rekli, če bi ta doseg narasel na 400 kilometrov? Kolikokrat letno naredite več kot 400 kilometrov v enem kosu? Redko ali nikoli kajne? Predstavljamo vam električnega Nira, ki je s svojim dosegom uporaben za veliko večino izmed vas.

12.11.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Novi KIA Ceed

Novi KIA Ceed

Če še niste opazili, je izgubil opuščaj, predvsem zaradi lažjega zapisa, ki po novem ne bo delal preglavic pri sklanjatvah itd … Ravnokar predstavljena KIA Ceed je tako že v naših salonih. Do sedaj jih je bilo prodanih kar 1.28 milijona, s tretjo generacijo pa bo številka rasla še hitreje.

23.10.2018 · Avtohiša Pan-Jan

 elo z dizelskim strupom

Želo z dizelskim strupom

– Dizelsko gnan stinger je solidno motoriziran, a občutno manj športen kot bencinski V6
– V kombinaciji z zadnjim pogonom vseeno lahko ponudi veliko vozniških užitkov

22.10.2018 · Anže Jamnik · Avto.info

Novosti iz Kiine kuhinje

Novosti iz Kiine kuhinje

Na prihajajočem avtosalonu v Parizu pričakujemo mnogo avtomobilskih novosti. V Parizu bo prisotna tudi KIA, ki je napovedala nekaj izjemnih novosti. Zdi se, da KIA z vsakim novim modelom raste višje po lestvici najbolj zaželenih avtomobilskih znamk. Poglejmo si tri najpomembnejše modele, ki čakajo na razgrnitev v Parizu.

27.9.2018 · Avtohiša Pan-Jan