Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
Dobitnika priznanja revije Autocar

Dobitnika priznanja revije Autocar

Avtomobilski oblikovalec Peter Schreyer in Kia EV6 sta 10. maja na slovesnosti na slovitem britanskem dirkališču Silverstone prejela najvišja priznanja revije Autocar za leto 2022.

13.5.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KIA osvojila ve prestinih nagrad

KIA osvojila več prestižnih nagrad

Kia si je na prestižni podelitvi nagrad iF Design za leto 2022 prislužila več odmevnih priznanj, kar dokazuje moč njenega oblikovalskega etosa (Opposites United) ter učinkovitost njenega inovativnega pristopa k sodelovanju s trenutnimi in bodočimi kupci električnih vozil (EV).

27.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Drastien upad razpololjive kapacitete akumulatorjev

Drastičen upad razpoložljive kapacitete akumulatorjev

Pred približno enim letom smo na naši spletni strani objavili novico o slabi dolgoživosti vgrajenih akumulatorjev v Nissanovem leafu, sedaj smo dobili še eno potditev razmišljanja glede velike degradacije akumulatorjev v podobno starejših električnih avtomobilih druge avtomobilske znamke.

26.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia Niro EV zmagal v tudiji J D  Power za leto 2022

Kia Niro EV zmagal v študiji J.D. Power za leto 2022

Niro EV je zasedel najvišje mesto v kategoriji množičnih vozil v študiji podjetja J.D. Power za leto 2022 o zadovoljstvu lastnikov s svojimi električnimi vozili.

8.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Inovativni kompleks    EV6 Unplugged Ground

Inovativni kompleks ‘EV6 Unplugged Ground’

Inovativni kompleks, kjer lahko ljudje na zabavne in domiselne načine doživijo nagrajeni model EV6, je prejel prestižno nagrado Red Dot “Najboljše od najboljšega ” v kategoriji “Notranja arhitektura in notranje oblikovanje”.

31.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Evropski avto leta 2022 prejel tudi priznanje Red Dot za najbolj inovativne izdelke

Evropski avto leta 2022 prejel tudi priznanje Red Dot za najbolj inovativne izdelke

Kmalu po tem, ko je bil okronan za evropski avto leta 2022, je večkrat nagrajeni Kia EV6 dosegel tudi skupno zmago na prestižnih nagradah Red Dot Design za leto 2022. 50-članska strokovna žirija priznanega mednarodnega oblikovalskega tekmovanja je EV6 nagradila s priznanjem “Red Dot: Best of the Best” za njegov pionirski in v prihodnost usmerjeni dizajn.

25.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia eli do 2030 postati vodilna znamka na podroju trajnostne mobilnosti

Kia želi do 2030 postati vodilna znamka na področju trajnostne mobilnosti

Korporacija Kia je nedavno na virtualnem dogodku Dneva vlagateljev družbe predstavila svojo strateško zavezo, da postane vodilna na področju trajnostne mobilnosti s časovnim načrtom do leta 2030.

17.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info