Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
Zmaga XCeeda Kii prinesla e tretjo nagrado

Zmaga XCeeda Kii prinesla že tretjo nagrado

Kiin novi križanec XCeed je osvojil prestižno nagrado Trophée Argus za leto 2020 v kategoriji kompaktnih in družinskih SUV-jev. Na nedavni slovesnosti je Kia nagrado Argus tako prejela že tretjič, saj jo je leta 2018 osvojil Stinger, šest let pred tem pa je zmago slavil malček Picanto.

25.1.2020 · KMAG · Avto.info

Kia lani prvi s pol milijona prodanih vozil v Evropi

Kia lani prvič s pol milijona prodanih vozil v Evropi

Kiina skupna prodaja v Evropi je lani dosegla 502.845 vozil, kar predstavlja 1,7-odstotno rast ter že enajsto leto zapored, ko se prodaja dviga. Znamka je lani v Evropi (sem Kia šteje države članice EU in EFTA) tudi prvič dosegla nov rekorden tržni delež, ki znaša 3,2 %.

18.1.2020 · KMAG · Avto.info

Kia Motors Europe z novim vodjo marketinga

Kia Motors Europe z novim vodjo marketinga

Kia Motors Europe (KME) je imenovala Carlosa Lahoza za novega vodjo marketinga, ki ta položaj nastopi takoj. Gospod Lahoz bo bedel nad znamkinim marketingom in komunikacijskimi programi, ter bo odgovoren za številna področja kot so npr. Kiin digitalni marketing, znamka in strateško marketinško načrtovanje, odnosi z javnostmi, družabne mediji, ter uporabniške izkušnje z znamko v Evropi.

10.1.2020 · KMAG · Avto.info

Prenovljeni NIRO

Prenovljeni NIRO

Kia Motors je predstavila prenovljenega hibridnega Nira. Priljubljeni in večkrat nagrajeni kompaktni križanec je doživel nekaj sprememb zunanjosti in notranjosti, predvsem pa je pridobil na inteligenci sistemov.

27.12.2019 · Avtohiša Pan-Jan

Kia predstavlja novo  fastback  limuzino

Kia predstavlja novo 'fastback' limuzino

Novi Kia K5 je fastback evolucija Kiine globalno najbolje prodajane limuzine, ki agresiven dizajn združuje z vozniku prilagojeno notranjostjo, najnovejšimi tehnologijami in novimi motorji. Boljši materiali v kabini, visokotehnološki pripomočki in nova šasija pomenijo, da K5 voznikom ponuja bolj sproščeno, samozavestno in zabavno vožnjo kot prej.

21.12.2019 · KMAG · Avto.info

KIA novosti za leto 2020

KIA novosti za leto 2020

20.12.2019 · Avtohiša Pan-Jan

V letu 2020 pri nas priakujemo kar nekaj novosti

V letu 2020 pri nas pričakujemo kar nekaj novosti

Kia bo v naslednjem letu v Sloveniji predstavila precej novosti. Skupno bo v letu 2020 k nam zapeljalo 9 novih ali izboljšanih različic modelov, med katerimi bo največja novost pomladni prihod povsem novega Sorenta.

14.12.2019 · KMAG · Avto.info