Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
KIA predstavlja K3 in prikljuno hibridni K3

KIA predstavlja K3 in priključno-hibridni K3

Kia Motors je na avtomobilskem salonu v Šanghaju predstavila model Kia K3 in njegovo priključno-hibridno različico K3 Plug-in Hybrid. Najnovejša različica limuzine srednjega razreda je oblikovana in razvita izključno za kitajski trg, kjer za razliko od Evrope prevladujejo limuzine.

18.4.2019 · KMAG · Avto.info

Kiino uspeno trimeseje po svetu in Sloveniji

Kiino uspešno trimesečje po svetu in Sloveniji

Iz korporacije Kia Motors sporočajo, da so marca po vsem svetu prodali 242.617 vozil. To je nekoliko več kot marca lani, ko so prodali 242.608 vozil. Kiin globalno najbolje prodajan model v marcu je bil SUV model Sportage s 46.046 prodanimi primerki.

13.4.2019 · KMAG · Avto.info

Malo spredaj  veliko zadaj

Malo spredaj, veliko zadaj

– Litrski trivaljnik zadovolji večino potreb, ob polni naloženosti pa rad malce več spije
– S popusti sodi med cenovno bolj ugodne avtomobile v svojem razredu

13.4.2019 · Borut Fakin · Avto.info

Predstavitev treh novih konceptov

Predstavitev treh novih konceptov

Kia Motors je na nedavnem avtomobilskem salonu v Seulu predstavila 3 nove koncepte, ki nakazujejo znamkino prihodnjo oblikovalsko smer. Medtem ko vsak koncept nakazuje, v katero smer bi lahko šli Kiini oblikovalci v prihodnje, obenem vsak izmed treh predstavlja tudi različne elemente znamkine modelne strategije.

3.4.2019 · KMAG · Avto.info

Kiin dizajn slavil novo trojno zmago na nagradah Red Dot

Kiin dizajn slavil novo trojno zmago na nagradah Red Dot

Kia je s tremi osvojenimi lovorikami dosegla novo odmevno zmago na prestižnih oblikovalskih nagradah Red Dot. Nova, tretja generacija modela Ceed, ki je naprodaj po vsej Evropi, je prejela oblikovalsko nagrado Red Dot za vse tri svoje karoserijske različice.

27.3.2019 · KMAG · Avto.info

Kia razkriva prvo risbo novega krianca

Kia razkriva prvo risbo novega križanca

Vse od začetka razvoja modela Ceed pred petnajstimi leti je Kia z odprto glavo premišljevala o možnih karoserijskih različicah. Oblikovalci iz Kiinega evropskega oblikovalskega središča v Frankfurtu so svobodno raziskovali različne možnosti.

20.3.2019 · KMAG · Avto.info

Kie bomo e letos lahko odklepali z mobitelom

Kie bomo še letos lahko odklepali z mobitelom

Kia Motors, ki sodi pod okrilje koncerna Hyundai Motor Group, je nedavno predstavila  ‘digitalni ključ’, ki uporabnikom omogoča odklepanje in zagon vozila s pomočjo pametnega telefona. Digitalni ključ, ki bo nadomestil tradicionalnega fizičnega, si bomo lahko naložili s pomočjo aplikacije, uporabljalo pa ga bo lahko več pooblaščenih uporabnikov.

16.3.2019 · KMAG · Avto.info