Novice Kia

Novosti iz sveta avtomobilov Kia
Vizualizacija in spoznavanje elektrinih Kij v realnem svetu s pomojo obogatene resninosti

Vizualizacija in spoznavanje električnih Kij v realnem svetu s pomočjo obogatene resničnosti

Kia Motors Europe je nedavno lansirala novo aplikacijo ‘Go Electric’, ki strankam, ki razmišljajo o nakupu priključnih hibridov, pojasnjuje vse vidike Kiinih električnih vozil (EV). Nova aplikacija odgovarja na vprašanja v zvezi z novimi EV-ji, ki si jih zastavljajo številni vozniki, kot so npr. kako delujejo posamezni pogoni, kakšna je vozniška izkušnja in kako polniti EV.

4.7.2020 · KMAG · Avto.info

Kia razkrila etrto generacijo enoprostorskega modela

Kia razkrila četrto generacijo enoprostorskega modela

Kia Motors Corporation je razkrila prve fotografije novega Carnivala, 4. generacije Kiinega najbolj prestižnega velikega enoprostorca. Novi Kia Carnival – v Severni Ameriki in Avstraliji ga poznajo pod imenom Sedona – je oblikovan, da z vrhunsko kombinacijo inovacij, prilagodljivosti in sloga pritegne progresivne mlade družine.

1.7.2020 · KMAG · Avto.info

Kiin novi inteligentni roni menjalnik

Kiin novi inteligentni ročni menjalnik

Kia Motors je razkrila več podrobnosti o svojem novem inteligentnem ročnem menjalniku (iMT – intelligent Manual Transmission), ki je namenjen različnim Kiinim blagim hibridom (MHEV). To predstavlja prvo uporabo 48-voltnega blagega hibrida z menjalnikom ‘clutch-by-wire.’

25.6.2020 · KMAG · Avto.info

Nova toplotna rpalka za dalji doseg elektrinih vozil

Nova toplotna črpalka za daljši doseg električnih vozil

Sestrski podjetji Kia Motors Corporation in Hyundai Motor Company sta razkrili nove podrobnosti o njunem inovativnem sistemu toplotne črpalke, ki ju bosta uporabljali pri svojih električnih vozilih (EV) z namenom podaljšanja dosega pri nizkih temperaturah.

19.6.2020 · KMAG · Avto.info

KIA razkriva 2  fazo povezljivosti

KIA razkriva 2. fazo povezljivosti

Kia Motors širi svoj nabor storitev UVO Connect, ki bodo na voljo evropskim voznikom. Novi pripomočki “2. faze” bodo v prihajajočih mesecih na voljo pri vseh novih modelih v Evropi, kar bo izboljšalo povezljivost in upravljanje ter posledično zmanjšalo stres na potovanjih.

11.6.2020 · KMAG · Avto.info

Izstopajo dizajn s tehnologijami iz    visoke drube

Izstopajoč dizajn s tehnologijami iz “visoke družbe”

Izboljšani Picanto bo ponujal številne nove varnostne in telematske tehnologije, ki so ponavadi rezervirane za večja in dražja vozila, hkrati pa bo zahvaljujoč novim motorjem prinesel tudi nižje emisije ter prepoznavne oblikovalske osvežitve, tako zunaj kot znotraj.

4.6.2020 · KMAG · Avto.info

Prenovljeni KIA Rio prihaja v nae salone jeseni

Prenovljeni KIA Rio prihaja v naše salone jeseni

29.5.2020 · Avtohiša Pan-Jan