|

Intervju z zadovoljno stranko

Branko Teršek prihaja iz Radomelj in se ukvarja z pravnim svetovanjem in fotografijo. Njegova strast pa so tudi motorji: “ vse kar je na hitro, vonj po bencinu, adrenalin, mi zelo odgovarja”, pove.

Katero naše vozilo ste si izbrali pri nas?
Začelo se je tako… Tukaj je bil največji grešni kozel, če lahko temu tako rečemo, moja soproga. Soproga je bila osebna zdravnica bivših lastnikov Pan Jan-a, gospoda Janeza in gospe Jelke in pa tudi prijateljica gospe Jelke. Prvo Škodo je takrat kupila od gospoda Janeza. Superb je bil nekaj posebnega in še danes ni takšnega avtomobila v Sloveniji, imamo ga še vedno. Pozneje sem za ženin rojstni dan kupil Škodo Kodiaq 4×4, tudi od gospoda Janeza, bil je star 6 mesecev. Pred letom dni, 26.1.2022, pa sva kupila Škodo Kodiaq RS. Ta avto je v bistvu njen, jaz pa ga ji občasno »kradem« in urejam vse potrebno glede vzdrževanja.

Ali mogoče razmišljate o nakupu novega avtomobila?
Da, je že naročen in prav kmalu se od vas odpeljemo z novo Škodo Octavio RS.

Kako ste izvedeli za nas?
Soproga je takrat delala še v Zdravstvenem domu Novo mesto in tako se je povezala z lastniki Pan Jan-a. Prihajamo sicer iz Radomelj, klub oddaljenosti, avtomobil še danes redno vozim na servis v Pan Jan Trebnje. Sem zelo zadovoljen.
Žena je pred Superbom vozila vozilo druge znamke, ki pa jo je nekega dne pustil na cedilu na cesti. Na pomoč se je obrnila k gospe Jelki, takratni lastnici Pan Jan-a, katera pa je uredila vse potrebno, da so avto odstranili s ceste in tako se je potem tudi odločila za nakup Škode Superb.

Kako dolgo ste že naša stranka?
Ste me pa našli… Superb je 2012 letnik, torej enajsto leto.

Kaj vam je pri nas všeč? Kaj bi pri nas izpostavili kot največjo prednost/odliko? (so to zaposleni, ponudba?)

Najbolj bi izpostavil zaposlene, to je Rajko Uhan. Res je srčna oseba, lahko ga pokličem tudi v nedeljo popoldan in mi bo prijazno svetoval in poiskal rešitev. Z njim sem tudi največ v kontaktu.

S tem ste sedaj odgovorili tudi na moje zadnje vprašanje, ali bi izpostavili katero osebo iz Avtohiše Pan Jan? Po čem se vam je najbolj vtisnila v spomin?
Izpostavil bi še Iztoka, ker je res strokoven in zna poslušati. Pohvala pa gre tudi mehaniku Žigi. To so tri osebe, na katere pomislim v prvi vrsti, ko potrebujem karkoli z avto.

Veseli nas, da imamo naše dolgoletne in zadovoljne stranke, kot je g. Branko. Želimo, da lep odnos in sodelovanje ohranimo tudi naprej.

Intervju je bil opravljen v poslovni enoti Pan-Jan Trebnje, januarja 2023.

Podobne objave