|

Intervju z vodjo servisa Pan Jan

Martin Korelec se je ekipi Pan-Jan pridružil leta 2004. Kakšno delo je opravljal, ko se je ekipi pridružil in kakšno opravlja sedaj, kako preživlja prosti čas ter katera je njegova najljubša anekdota ali citat,  preberite v pogovoru.

Kakšno delo opravljaš v podjetju Pan-Jan in kako si se znašel tu? Kakšni so bili tvoji začetki? Na kateri lokaciji opravljaš svoje delo?

Moje delo je zelo obsežno, saj opravljam delo vodje servisa. Delo temelji na skrbi za izboljšanje kakovosti dela in zasedenosti servisnih delavnic ter motiviranje servisnega osebja. Skrb za zadovoljstvo strank ter varstvo pri delu ob upoštevanju vseh okoljskih predpisov.

V podjetju PAN JAN sem zaposlen že od leta 2004, takrat sem delo opravljal kot študent na bencinskem servisu. Kasneje sem se pridružil servisni ekipi, ter ekipi karoserijskih popravil. Moje delo poteka tako na lokaciji sedeža podjetja v Trebnjem, kot v Ivančni Gorici.

Kakšni so tvoji osebni interesi? Kako preživljaš čas, ko se ne vidimo v pisarni?

To delo me veseli, saj je zelo dinamično in raznoliko. S svojim dolgoletnim znanjem in izkušnjami pripomorem k uspešnemu delu in reševanju še tako velikih izzivov na servisnem področju, ki pa zajema tudi kleparsko in ličarsko delavnico. Rad imam svoje delo in delo med ljudmi, nenehni izzivi in zadovoljstvo ob uspešno rešenimi primeri ter zadovoljstvo strank mi dajo nadaljnji zagon in potrditev, da delam dobro.

Svoj prosti čas rad preživljam z družino na morju. Velikokrat se na pot tja odpeljem s svojim motorjem. Z veseljem pa tudi kaj postorim doma in v gozdu. Delo v naravi me sprošča in napolni z novo energijo in dodatnim elanom za nov teden.

Če se ozreš po svojih sodelavcih – katere dobre lastnosti občuduješ pri njih? Pri kom?

 Ker svoje delo opravljam vestno in zavzeto enako pričakujem tudi od sodelavcev. Lahko rečem, da imam srečo, da delam v takšnem kolektivu, kjer so pripadnost podjetju in ustrežljivost do strank samoumevne in glede tega ni potrebno nikogar posebej opozarjati in opominjati.

Kako sam/a gledaš na svoje delo v podjetju Pan-Jan in na svojo prehojeno pot? Kakšna je razlika med osebo, ki je prišla v Pan-Jan pred 18 leti in osebo danes?

Sam sebe zelo težko ocenim, vendar prav gotovo je res, da sem se v teh devetnajstih letih v tem podjetju precej spremenil. Spremenil sem način razmišljanja in postal bolj preudaren in mnogo bolje znam oceniti ljudi. Izkušnje ki sem jih z leti pridobil so me utrdile in veliko naučile.

Kaj te osebno navdihuje? Lahko z nami deliš dober citat?

Vsak dan je nekaj novega, nov izziv.

Imaš kakšno dobro anekdoto iz podjetja Pan-Jan? Zaupaj nam jo!

Anekdot je kar nekaj, a večina ni za povedat  (smeh). Pred leti pa se je zgodilo, da smo naši stranki po večjem kleparsko ličarskem popravilu, predali sveže popravljeno vozilo. Stranka se usede v vozilo in veselo odpelje proti domu, vendar že po nekaj metrih se je zgodilo, da je spregledala bočno pripeljano vozilo in tako se je pločevina zopet ukrivila. K sreči je šlo za manjšo poškodbo in smo popravilo hitro izvedli. Ni kaj, nesreča nikoli ne počiva.

 

Podobne objave