|

Dosegamo Platinasto bonitetno odličnost!

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Pri podjetju Pan Jan smo zelo ponosni na dejstvo, da že tri leta zapored posedujemo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA, posledično pa dosegamo tudi Platinasto bonitetno odličnost po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode.

In kaj pomeni Platinasta bonitetna odličnost?

To pomeni, da Avtohiša Pan Jan d.o.o. sodi med podjetja, ki predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. V okviru svojih meritev je Bisnode v našem primeru potrdil dobro plačilno in kreditno sposobnost, zadolženost in dobičkonosnost. Računovodski izkazi in drugi dinamični kazalniki so prikazali nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja tudi v naslednjih dvanajstih mesecih, na kar smo ponosni in nas zelo veseli.

Zadovoljni in ponosni smo, da smo s tem še dodatno utrdili svoj ugled ter zaupanje v poslovnem okolju. Dobro finančno kondicijo bomo s trdim, a pokončnim delom ter vztrajnostjo in srčnostjo ohranjali tudi v prihodnje.

Podobne objave