Novice

Dosegamo Platinasto bonitetno odličnost!

29.9.2021 · Avtohiša Pan-Jan

Dosegamo Platinasto bonitetno odlinost

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Pri podjetju Pan Jan smo zelo ponosni na dejstvo, da že tri leta zapored posedujemo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA, posledično pa dosegamo tudi Platinasto bonitetno odličnost po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode.

In kaj pomeni Platinasta bonitetna odličnost?

To pomeni, da Avtohiša Pan Jan d.o.o. sodi med podjetja, ki predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. V okviru svojih meritev je Bisnode v našem primeru potrdil dobro plačilno in kreditno sposobnost, zadolženost in dobičkonosnost. Računovodski izkazi in drugi dinamični kazalniki so prikazali nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja tudi v naslednjih dvanajstih mesecih, na kar smo ponosni in nas zelo veseli.

Zadovoljni in ponosni smo, da smo s tem še dodatno utrdili svoj ugled ter zaupanje v poslovnem okolju. Dobro finančno kondicijo bomo s trdim, a pokončnim delom ter vztrajnostjo in srčnostjo ohranjali tudi v prihodnje.

PREDHODNA NOVICA

TEDEN MOBILNOSTI 2021

TEDEN MOBILNOSTI 2021

Podjetje Pan Jan d.o.o ponosno sledi trenutnim trendom in daje velik poudarek na okolju prijazno mobilnost. Z veseljem smo se odzvali povabilu Občine Trebnje k sodelovanju na dogodku v okviru letošnjega “Evropskega tedna mobilnosti”, ki ga je občina tokrat organizirala pred občinsko stavbo.

23.9.2021 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

Ali je menjava pnevmatik zares potrebna

Ali je menjava pnevmatik zares potrebna?

Glede na količino snega pozimi v zadnjih nekaj letih, se mnogi sprašujemo, ali je menjava pnevmatik res potrebna in ali je zakon o varnosti cestnega prometa, ki narekuje uporabo zimske opreme, res upravičen. Odgovor Pan Janovih strokovnjakov je kratek in jedrnat. Da.

12.10.2021 · Avtohiša Pan-Jan