Novice

Preberite najnovejše novice iz sveta znamk Kia in Škoda.
Zakaj je koda Superb pravi avto za vas

Zakaj je Škoda Superb pravi avto za vas?

Veliko je razlogov, zakaj bi bil Škoda Superb avto za vas. Atraktivna cena, veliko opreme in učinkoviti motorji. Najboljši razlog pa je prostor. Toliko prostora ne najdete skoraj nikjer drugje. Če je prostor razkošje, je Superb eden najbolj razkošnih vozil v obstoju. Čudili se boste, da notri ne odmeva.

17.10.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Zakaj je ravno koda Octavia pravi za avto za vas

Zakaj je ravno Škoda Octavia pravi za avto za vas?

Tovarna Škoda se zaveda, da je pomembno imeti konkurenčen družinski avtomobil in prav Octavia je prodajna uspešnica vse odkar se je prvič pojavila na trgu pred 20 leti. V začetku leta se je iz tovarne zapeljala Octavia s številko 5 milijonov, zdaj pa ta že počasi rine proti šestim.

29.9.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Primerjava velikanov  koda Kodiaq in KIA Sorento

Primerjava velikanov: Škoda Kodiaq in KIA Sorento

Potrebujete ali si želite veliko vozilo, ki ima 7 sedežev, veliko prostora in dobre vozne lastnosti, hkrati pa se ne bi radi zgolj zadovoljili z izgledom? Potem je za vas večje SUV vozilo. Težava nstane, saj s takim vozilom pride tudi velika številka na končnem računu. Pa je temu res tako?

31.8.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Prepiri mono vplivajo na varno vonjo voznika

Prepiri močno vplivajo na (varno) vožnjo voznika

Se tudi vi strinjate, da partnerja zares spoznaš šele, ko si z njim nekaj časa preživel v avtomobilu? Dolge vožnje razkrijejo marsikaj o karakterju posameznika, dobre in slabe strani, zaradi katerih se lahko ustvarijo tudi drame, razgreti pogovori in morda celo – konec zveze.

4.7.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Priprava avtomobila na pomlad

Priprava avtomobila na pomlad

Zima se počasi dokončno poslavlja, čakajo nas toplejši in s soncem obsijani dnevi, v katerih se bomo z našim jeklenim konjičkom zagotovo odpravili na več izletov kot v slabem vremenu. Ob menjavi letnih časov je primeren trenutek za temeljitejše čiščenje avtomobila, menjavo pnevmatik, nikar pa ne pozabite še preveriti delovanja luči in klime ter nivoja olja in hladilne tekočine.

21.3.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Na kaj morate biti pozorni pri vonji pozimi

Na kaj morate biti pozorni pri vožnji pozimi

Čeprav smo že dodobra zapeljali v zimsko sezono, kakšen nasvet o vožnji po snegu ali ledu ni nikoli odveč.

23.1.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Tehnini pregledi in registracija vozil

Tehnični pregledi in registracija vozil

Vsakega voznika enkrat na leto čaka za mnoge neljub opravek – podaljšanje registracije vozila.

31.12.2016 · Avtohiša Pan-Jan

TEHNI NI PREGLEDI TRAKTORJEV NA TERENU 2018

TEHNIČNI PREGLEDI TRAKTORJEV NA TERENU 2018

Obveščamo Vas, da bo letos na območju upravne enote TREBNJE in območju občine IVANČNA GORICA naše podjetje organiziralo tehnične preglede traktorjev na terenu.

20.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Nagrajenci nagradne igre Vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera nov 2017  jan 2018

Nagrajenci nagradne igre Vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera, nov. 2017 - jan. 2018

Znani so nagrajenci nagradne igre Vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera v Strunjanu, ki je potekala na obeh lokacijah tehničnih pregledov Pan-Jan od novembra 2017 do konca januarja 2018.

1.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Pan Jan ponovno postal kodin trgovec leta

Pan-Jan ponovno postal Škodin trgovec leta!

Trebanjsko družinsko podjetje Pan-Jan je po osvojitvi laskavega priznanja za leto 2015 blestelo tudi tokrat in si tudi to leto prislužilo naziv Škodinega trgovca leta 2017.

20.12.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Nagrajenci nagradne igre izlet za 2 osebi na praznik kakija v Strunjan julij 2017  oktober 2017

Nagrajenci nagradne igre izlet za 2 osebi na praznik kakija v Strunjan, julij 2017 - oktober 2017

Znani so nagrajenci nagradne igre izlet za 2 osebi na praznik kakija v Strunjan, ki je potekala na obeh lokacijah tehničnih pregledov Pan-Jan od julija 2017 do oktobra 2017.

3.11.2017 · Avtohiša Pan-Jan

K nam prihaja KIA Stonic

K nam prihaja KIA Stonic

Z vas imamo dve novosti s področja Kie. Kio Stonic in nov prodajni salon v Ivančni Gorici! KIA je tako odvila tančico s svojega novega kompaktnega SUV vozila. Stonic, ki bo stal poleg hibridnega Nira, predstavlja novo, mladostno in zelo prilagodljivo izbiro v tem hitro rastočem segmentu vozil.

12.10.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Vabilo na Vseslovenski sejem 2017

Vabilo na Vseslovenski sejem 2017

V petek 13. oktobra 2017 se bo začel Vseslovenski sejem pri gostilni Jap v Šentvidu pri Stični. Gre za zelo velik sejem, kjer se bo predstavilo več kot 250 razstavljalcev. Med njimi bomo tudi mi z vozili Škoda in Kia.

11.10.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Nagrajenci nagradne igre vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera v Strunjanu marec 2017  junij 2017

Nagrajenci nagradne igre vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera v Strunjanu, marec 2017 - junij 2017

Znani so nagrajenci nagradne igre vikend oddih za dve osebi v hotelu Salinera v Strunjanu, ki je potekala na obeh lokacijah tehničnih pregledov Pan-Jan od marca 2017 do junija 2017. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, vsem srečnim nagrajencem pa iskreno čestitamo.

4.7.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Adijo Yeti pozdravljen Karoq

Adijo Yeti, pozdravljen Karoq!

Zgleda da dandanes ni dovolj imeti le celotno paleto SUV vozil; morajo imeti še usklajena imena. Tako je ime novega Škodinega velikega 7 sedežnega Kodiaqa že naznanjalo, da bo bil Yeti zamenjan. To se je tudi zgodilo, ko se je pred kratkim prikazal novi srednje velik SUV imenovan Karoq.

14.3.2018 · Avtohiša Pan-Jan

 tevilne posodobitve modelov in vpogled v avtomobilsko prihodnost

Številne posodobitve modelov in vpogled v avtomobilsko prihodnost

ŠKODA AUTO ostaja v stiku s prihodnostjo. To potrjuje tudi nastop češkega proizvajalca avtomobilov na letošnjem mednarodnem Ženevskem avtomobilskem salonu, ki bo potekal od 8. do 18. marca. Osrednji prostor razstavišča družbe ŠKODA je predor z inovacijami, kjer je obiskovalcem podrobno in interaktivno predstavljena študija VISION X.

2.3.2018 · Porsche Slovenija · Avto.info

 koda Fabia Combi

Škoda Fabia Combi

Mnogi avtomobili vas prepričajo na več nivojih. Ugodna cena, nizki stroški, atraktivna oblika, dovolj prostora … Le redki pa zadovoljijo na vseh. Škoda fabia kombi je eno izmed teh vozil. Majhen, nizkocenoven karavan, ki v bistvu ni tako majhen.

19.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Pan Jan ponovno postal kodin trgovec leta

Pan-Jan ponovno postal Škodin trgovec leta!

Trebanjsko družinsko podjetje Pan-Jan je po osvojitvi laskavega priznanja za leto 2015 blestelo tudi tokrat in si tudi to leto prislužilo naziv Škodinega trgovca leta 2017.

20.12.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Zakaj je koda Superb pravi avto za vas

Zakaj je Škoda Superb pravi avto za vas?

Veliko je razlogov, zakaj bi bil Škoda Superb avto za vas. Atraktivna cena, veliko opreme in učinkoviti motorji. Najboljši razlog pa je prostor. Toliko prostora ne najdete skoraj nikjer drugje. Če je prostor razkošje, je Superb eden najbolj razkošnih vozil v obstoju. Čudili se boste, da notri ne odmeva.

17.10.2017 · Avtohiša Pan-Jan

 koda Auto slavi nov mejnik

Škoda Auto slavi nov mejnik

› Jubilejno vozilo, Škoda Karoq, je bilo izdelano v tovarni v Kvasinyju
› Avtomobilska proizvodnja se je začela leta 1905 v Mladi Boleslav z modelom Laurin & Klement Voiturette A
› Novi Škoda Karoq bo prišel na trg konec oktobra 2017

14.10.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

Karoq izbran za najboljo oblikovalsko novost

Karoq izbran za najboljšo oblikovalsko novost

Bralci nemške avtomobilistične revije auto motor und sport so novi Škoda Karoq izbrali za najboljšo oblikovalsko novost v kategoriji kompaktnih SUV vozil. Skupaj s Škodo Karoqom se je za ugledno nagrado autonis potegovalo še 17 tekmecev. Oblikovna zasnova Škode Karoqa je izrazito emocionalna in dinamična, kar daje svojstven pečat vsem Škodinim modelom.

14.10.2017 · Porsche Slovenija · Avto.info

Novo limuzino bodo izdelovali v Juni Koreji naprodaj pa bo na nekaterih svetovnih trgih

Novo limuzino bodo izdelovali v Južni Koreji, naprodaj pa bo na nekaterih svetovnih trgih

Družba Kia Motors je pred kratkim pokazala prve risbe svoje nove luksuzne limuzine K900. Tako zasnova zunanjosti kot potniške kabine K900 sta nastali kot plod sodelovanja Kiinih oblikovalskih centrov v kalifornijskem Irvineu in korejskem Namyangu, ki je sicer tudi glavno središče Kiinega oblikovanja, raziskav in razvoja.

19.3.2018 · KMAG · Avto.info

Rastoe tevilo nagrad za novi Stinger

Rastoče število nagrad za novi Stinger

Rastoče število nagrad za novi Kia Stinger, ki je v pičlih nekaj mesecih od začetka prodaje prejel številna prestižna priznanja evropskih in ameriških medijev, je to  kombilimuzino že ustoličilo kot enega najbolj nagrajenih modelov Kia doslej.

15.3.2018 · KMAG · Avto.info

 enevska premiera novega Ceeda Optime in Ria GT Line

Ženevska premiera novega Ceeda, Optime in Ria GT Line

Kia Motors je 6. marca na ženevskem avtomobilskem salonu pokazala svoje letošnje novosti. Svetovno premiero sta doživela Kia Ceed in Ceed Sportswagon, poleg njiju pa sta na odru stala še prenovljena Optima in novi Rio GT Line.

10.3.2018 · KMAG · Avto.info

KIA v enevi predstavlja novega Ceeda

KIA v Ženevi predstavlja novega Ceeda

Kia Motors je včeraj javnosti prvič predstavila novega Ceeda na avtomobilskem salonu v Ženevi. Novi Ceed – oblikovan, razvit in narejen v Evropi – v svoji 3. generaciji krepi Kiino prisotnost v evropskem razredu C z inovativnimi tehnologijami, zrelo in športno novo obliko, ter bolj odzivno vožnjo.

7.3.2018 · KMAG · Avto.info

KIA Sportage

KIA Sportage

Nadaljevanje avtomobila, ki je Evropejcem pokazal, da je KIA resna avtomobilska znamka. Tako se ni za čuditi, da se KIA ni preveč igrala z receptom njenega predhodnika. Največja sprememba je jezna oblika rešetke hladilnika, drugače pa je še vedno čeden, prostoren in dobro opremljen družinski križanec, s katerim sedaj pridejo boljši motorji in cela zbirka varnostnih sistemov.
Kot prejšnja verzija, je tudi novi Sportage prijeten za vožnjo, saj je občutek da je pod vami dosti manj avtomobila, kot ga dejansko je.

28.2.2018 · Avtohiša Pan-Jan

  iF design  nagrade za Stingerja Stonica in Picanta

‘iF design’ nagrade za Stingerja, Stonica in Picanta

Kia Motors je nedavno osvojila tri prestižne nagrade ‘iF design’ za leto 2018, s čimer je še okrepila svoj sloves znamke z izrazito kakovostnim oblikovanjem. Nova kombilimuzina Kia Stinger, kompaktni križanec Stonic in mestni malček Picanto so prejeli priznanja v kategoriji ‘oblikovanje izdelka’.

28.2.2018 · KMAG · Avto.info

Cee  d je postal Ceed

Cee’d je postal Ceed

Kia Motors je razkrila novega Ceeda, ki bo javnosti prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Ženevi. Novi Ceed – oblikovan, razvit in narejen v Evropi – v svoji 3. generaciji krepi Kiino prisotnost v evropskem razredu C z inovativnimi tehnologijami, zrelo in športno novo obliko, ter bolj odzivno vožnjo.

16.2.2018 · KMAG · Avto.info