Nasveti

Ugodna rešitev nakupa nove Škode za davčne zavezance.

29.4.2019 · Avtohiša Pan-Jan

Ugodna reitev nakupa nove  kode za davne zavezance

Potrebujete za svoje podjetje novo, kvalitetno vozilo, ki bi ga radi predelali v tovorno vozilo, ter si s tem poračunati DDV od nabavne vrednosti vozila? Pan Jan ima odlično rešitev za vas. Takšna predelava je namreč možna s skoraj vsemi Škodnimi modeli.

Predelano vozilo na zunaj izgleda kot navadno vozilo. Zaradi zaščite prtljažnega prostora ima odstranjena stranska stekla prtljažnega prostora, namesto katerih so aluminijasta polnila. Da pa je na zunaj to kar najmanj vidno, je z zunanje strani vgrajena imitacija zatemnjenega stekla. Med prtljažnim prostorom in drugo vrsto sedežev je tudi pregradna stena v obliki mreže. Vsakemu tovornemu vozilu se vgradi tudi piskač za vzvratno vožnjo ter gasilni aparat. Tako vozilo je nato registrirano za 4 osebe.

Za lažjo predstavo vam bomo v nadaljevanju ponazorili enega izmed najpopularnejših Škodinih modelov, Škoda Octavie Combi Family, 1,6 TDI, ki se ponaša z visoko stopnjo funkcionalnosti in z brezčasno eleganco.

Pomembnejša oprema: dvopodročna avtomatska klima, 16-palčna aluminijasta platišča, tempomat, priprava za prosto ročno telefoniranje, usnjen 3-kraki multifunkcijski volan, dodatno zatemnjena stekla od B-stebrička naprej, radio Bolero s Smart Linkom …

Maloprodajna cena tega vozila z že vračunano predelavo v tovorno vozilo je 21.350 EUR. Cena s popustom za nakup vozila na podjetje je 15.800,00 EUR + DDV.

Nekaj takih vozil je že na zalogi, potrebujemo le še okoli 14 dni za predelavo v tovorno vozilo. V kolikor se odločite za vozilo po naročilu je čakalni čas približno 2 do 3 mesece.

Za vse ostale informacije pokličite naše prodajne svetovalce:

Trebnje: 07/34 60 700
Ivančna Gorica: 01/32 04 707

PREDHODNI NASVET

15  marec     Konec zimskih pnevmatik

15. marec – Konec zimskih pnevmatik?

Zakonsko določen čas za uporabo zimskih pnevmatik je med 15. novembrom in 15. marcem. To pa ne pomeni, da morate 15. marca zamenjati zimske pnevmatike za letne.

15.3.2019 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJI NASVET