Nasveti

Pan Janov vodnik ob nezgodi.

26.4.2021 · Avtohiša Pan-Jan

Pan Janov vodnik ob nezgodi

»ZBILA SEM SRNO, KAJ SEDAJ?«

Ne glede na to, kako skrbimo za svojega jeklenega spremljevalca, se nam lahko zgodi kakšna nepredvidljiva situacija, ki naše vozilo poškoduje. Lahko se nam zgodi, da divjad nesrečno prečka cesto in poškodba je lahko večja kot bi si lahko predstavljali. In kaj nam je takrat storiti? Veste, kako postopati?

Pri Pan Janu se zavedamo, da so naše stranke v šoku. Poleg stresa, ki ga povzroči nezgoda, tudi stranke dostikrat ne poznajo postopka, saj se nekatere izmed njih s tako situacijo srečujejo prvič. Za take primere smo pripravili kratek vodnik, ki smo ga na kratko poimenovali Pan Janov vodnik ob nezgodi.

Pan Janov vodnik ob nezgodi:

 1. Pride do nezgode.
 2. Pokličemo Pan Janovo asistenčno številko: 041 33 44 22, kjer nam Martin poda navodila postopkov, ki se razlikujejo glede na tip nezgode in glede na vrsto zavarovanja.
 3. Uredimo dokumentacijo.
 4. Določimo termin.
 5. Izvedemo popravilo.

Pri 5. točki nastopijo naši strokovnjaki. Naj povemo, da imajo Pan Janovi ličarji na voljo lastno komoro in mešalnico barv svetovno znanega proizvajalca Standox. Standox je poznan po svojih ekoloških barvah, kar nas pri Pan Janu zelo veseli, saj se ekološke barve skladajo z našimi vrednotami. V sušilni komori naši strokovnjaki kvalitetno in hitro polakirajo, zaradi mešalnice barv pa ni odstopanja od izvirne barve.

Poleg avtoličarskih popravil, našim strankam ponujamo tudi najkvalitetnejša avtokleparska popravila. Imamo strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami. Pri popravljanju uporabljajo tudi vakumsko tehniko, s katero lahko poskrbijo za manjše udrtine (poškodbe toče), s katero se izognejo lakiranju.

Pan Janova karoserijska popravila obsegajo:

 • Ličanje osebnih in dostavnih vozil vseh znamk
 • Poliranje vozil
 • Popravilo manjših poškodb na laku (praske, odrgnine …)
 • Avtokleparska karoserijska popravila osebnih in dostavnih vozil
 • Menjava poškodovanih delov z novimi originalnimi za vse znamke vozil
 • Popravilo poškodb od toče
 • Popravilo in zamenjava izpušnih sistemov
 • Varjenje in popravilo plastičnih delov
 • Popravila vozil zaradi prerjavenja
 • Menjava vetrobranskih stekel

Srečno! Pri zapletih pa nastopi ekipa Pan Jan. Vaše vozilo bo v dobrih rokah.

PREDHODNI NASVET

NASLEDNJI NASVET

Ste bolj za samodejni ali roni menjalnik

Ste bolj za samodejni ali ročni menjalnik?

V grobem se menjalniki delijo na 2 dela. Ročne in samodejne. Prepričani smo, da ste o enem ni drugem slišali že mnogo stvari, ki pa niso nujno resnične. Prav tako smo prepričani, da prisegate na enega ali drugega, čeprav morda še niste imeli ravno dosti stika z enim ali drugim. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj prednosti enega in drugega, da boste lažje izbrali tistega, ki je pravi za vas

12.6.2021 · Avtohiša Pan-Jan