Nasveti

Kako napolniti svoje električno vozilo?

5.8.2021 · Avtohiša Pan-Jan

Kako napolniti svoje elektrino vozilo

Električna vozila so že postala naša realnost in zato vam pri Pan-Janu predstavljamo, kako lahko polnite svoje e-vozilo.

Ena možnost so javne polnilne postaje. Te so namenjene hitrim polnilnim postankom na poti.

Vendar bo verjetno pri večini uporabnikov prva izbira polnjenje doma. Za polnjenje doma obstajajo klasične gospodinjske vtičnice, tripolne vtičnice in petpolne vtičnice. Vsi imamo na razpolago klasično gospodinjsko vtičnico, vendar so te vtičnice tudi najšibkejše. Zato je idealna rešitev za polnjenje doma stenska polnilna postaja. Polnilna postaja pa ni namenjena zgolj zasebnim strankam, temveč tudi podjetjem, ki želijo svojim strankam, zaposlenim  in poslovnim partnerjem ponuditi možnost polnjena električnih vozil.

Portfelj polnilnih postaj je velik, zato smo pri Pan-Janu povezani s sistemskim ponudnikom za električno mobilnost MOON Charge, pri katerih dobite vse na enem mestu. Strokovnjaki vam svetujejo, naredijo preverbo pred namestitvijo, namestijo polnilno postajo (vključno s prvim zagonom), nudijo vam podporo in vzdrževanje ter pomoč pri vlaganju dokumentov ter pridobitvi subvencij.

Produktov MOON Charge je veliko. Najprimernejšega za vas izberete s pomočjo strokovnjakov, do katerih pridete s pomočjo ekipe Pan-Jan. Za več informacij se zglasite v eni izmed naših poslovalnic v Trebnjem ali Ivančni Gorici.

PREDHODNI NASVET

Ste bolj za samodejni ali roni menjalnik

Ste bolj za samodejni ali ročni menjalnik?

V grobem se menjalniki delijo na 2 dela. Ročne in samodejne. Prepričani smo, da ste o enem ni drugem slišali že mnogo stvari, ki pa niso nujno resnične. Prav tako smo prepričani, da prisegate na enega ali drugega, čeprav morda še niste imeli ravno dosti stika z enim ali drugim. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj prednosti enega in drugega, da boste lažje izbrali tistega, ki je pravi za vas

12.6.2021 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJI NASVET