Nasveti

Uporabni nasveti za varno in udobno vožnjo.
Samodejni proti ronemu menjalniku

Samodejni proti ročnemu menjalniku

V grobem se menjalniki delijo na 2 dela. Ročne in samodejne. Prepričani smo, da ste o enem ni drugem slišali že mnogo stvari, ki pa niso nujno resnične. Prav tako smo prepričani, da prisegate na enega ali drugega, čeprav morda še niste imeli ravno dosti stika z enim ali drugim. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj prednosti enega in drugega, da boste lažje izbrali tistega, ki je pravi za vas

12.11.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Temperature padajo

Temperature padajo

Kot se vi oblečete v dodatne sloje in iz globin omare potegnete zimi primerna oblačila, je potrebno tudi vaše vozilo pripraviti na zimo. S pravilno pripravo si lahko prikrajšate marsikatero skrb in finančno bolečino, krati pa bo vaše vozilo bolj varno za vas in ostale v prometu.

23.10.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Veste vse o klimi v avtomobilu

Veste vse o klimi v avtomobilu?

Kakor vsaka naprava v avtomobilu, tudi klima potrebuje občasen servis ali vsaj preventivni pregled. Priporočljiv je pregled vsaj enkrat letno.

18.6.2018 · Avtohiša Pan-Jan

Zakaj je  koda Superb pravi avto za vas

Zakaj je Škoda Superb pravi avto za vas?

Veliko je razlogov, zakaj bi bil Škoda Superb avto za vas. Atraktivna cena, veliko opreme in učinkoviti motorji. Najboljši razlog pa je prostor. Toliko prostora ne najdete skoraj nikjer drugje. Če je prostor razkošje, je Superb eden najbolj razkošnih vozil v obstoju. Čudili se boste, da notri ne odmeva.

17.10.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Zakaj je ravno  koda Octavia pravi za avto za vas

Zakaj je ravno Škoda Octavia pravi za avto za vas?

Tovarna Škoda se zaveda, da je pomembno imeti konkurenčen družinski avtomobil in prav Octavia je prodajna uspešnica vse odkar se je prvič pojavila na trgu pred 20 leti. V začetku leta se je iz tovarne zapeljala Octavia s številko 5 milijonov, zdaj pa ta že počasi rine proti šestim.

29.9.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Primerjava velikanov   koda Kodiaq in KIA Sorento

Primerjava velikanov: Škoda Kodiaq in KIA Sorento

Potrebujete ali si želite veliko vozilo, ki ima 7 sedežev, veliko prostora in dobre vozne lastnosti, hkrati pa se ne bi radi zgolj zadovoljili z izgledom? Potem je za vas večje SUV vozilo. Težava nstane, saj s takim vozilom pride tudi velika številka na končnem računu. Pa je temu res tako?

31.8.2017 · Avtohiša Pan-Jan

Prepiri mono vplivajo na  varno  vonjo voznika

Prepiri močno vplivajo na (varno) vožnjo voznika

Se tudi vi strinjate, da partnerja zares spoznaš šele, ko si z njim nekaj časa preživel v avtomobilu? Dolge vožnje razkrijejo marsikaj o karakterju posameznika, dobre in slabe strani, zaradi katerih se lahko ustvarijo tudi drame, razgreti pogovori in morda celo – konec zveze.

4.7.2017 · Avtohiša Pan-Jan