Bogata ponudba vozil KIA

Bogata ponudba vozil KIA

V poslovalnici v Trebnjem vam že od leta 2009 nudimo veliko izbiro vozil znamke KIA, v letu 2017 pa smo odprli nov KIA salon tudi v poslovalnici v Ivančni Gorici. Od majhnega mestnega Picanta do velike potovalna Optime, okretnega Stonica in mogočnega Sorenta, sodobnega električnega Nira in atraktivnega Stingerja. KIA ima na voljo pravi model za vsakega od vas.

Nova vozila KIA

Hitro dobavljiva vozila znamke KIA.

Rabljena vozila KIA

Med našimi vrstami rabljenih vozil, se znajde veliko vozil znamke KIA. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser KIA vozil vam zagotavljamo brezhibno delovanje vsake izmed njih, saj vsakega preverimo in ga popravimo. Tako je začetek z novim avtomobilom še lepši.

Najdete jih tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici.

Prijava na testno vožnjo

Izkušnje so tiste ki prepričajo. Zato imamo v salonih na voljo 5 različnih testnih vozil. RIO je s svojo kompaktnostjo in hkrati relativno prostornostjo odličen mestni avtomobil, ki ga občasno odpeljete malo dlje, Cee’d in Cee’d Sportswagon predstavljata srednji razred Kiinih avtomobilov. Sportage predstavlja razred srednje velikih križancev, ki je s svojo prostornostjo in praktičnostjo idealen družinski avto, Stinger pa je najnovejša pridobitev med našimi vrstami in je definicija udobja prežetega s športnostjo.

Izberite model
Prijava na testno vožnjo
Prijava na servis

Prijava na servis

S prodajnimi pravicami za vozila znamke KIA, smo pridobili tudi pravice pooblaščenega servisa za vozila znamke KIA. V sodobnih delavnicah s strokovno izurjenimi serviserji vam tako v Ivančni Gorici kot v Trebnjem vam zagotavljamo profesionalno in detajlno opravljen servis vozil znamke KIA, kakor tudi vseh ostalih znamk vozil.

Z rednim servisom in vzdrževanjem vozil podaljšate življenjsko dobo vašega vozila. Ne čakajte, naročite se zdaj.

Prijavni obrazec

Lokaciji

Trebnje

Obrtniška ulica 33
Salon vozil: 07 / 34 60 700
Tehnični pregledi: 07 / 34 60 711

Delovni čas

Ivančna gorica

Stantetova ulica 25
Salon vozil: 01 / 32 04 707
Tehnični pregledi: 01 / 32 04 700

Delovni čas

Novice