Zimski komplet koles škoda KODIAQ Nanuq 17″

1.698,24 

Zimski komplet koles škoda KODIAQ Nanuq 17″

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. V kolikor želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: CA2156517NS05 Kategorija:

  Opis

  Komplet aluminijastih zimskih koles je sestavljen iz 4 alu platišč Nanuq 6,5 x 17″ in 4 zimskih pnevmatik Bridgestone Blizzak LM005 215/65 R17 103H XL.

  Kolesa je treba pritrditi s standardnimi kolesnimi vijaki.

  Oprijem na mokri podlagi A
  Izkoriščanje goriva: B
  Raven skupina: 71 dB (B)

  Teža: 81.06 kg

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.