Ženska kolesarska majica – velikost L

69,66 

Šifra: 000084611Q Kategorija:

Opis

Ženska kolesarska majica v novem ŠKODA dizajnu v barvni kombinaciji bele, smaragdne in električne barve, izdelana iz recikliranih materialov. Je zračna, elastična in udobna za nošenje. Ima oprijet kroj in dva elastična žepa z odsevnimi elementi na zadnji strani. Rokavi se popolnoma prilegajo roki.

Teža: 129 g

Barva: Barva: bela, smaragdno zelena, električna

Strukturirana tkanina: 95 % recikliran poliester, 3 % recikliran elastan, 2 % elastan 2.

Gladka tkanina: 86 % recikliran poliester, 8 % recikliran elastan, 6 % elastan

Ženska kolesarska majica ŠKODA

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.