Ženska denarnica škoda

69,82 

Šifra: 000087400N Kategoriji: ,

Opis

Ženska denarnica, ročno izdelana iz recikliranih avtomobilskih varnostnih pasov s kontrastno črto. Material je trpežen, robusten in pralen. Denarnica ima zavihek z dvema gumboma za odpiranje. V notranjosti sta dva ločena predala za bankovce, predal za kovance z zadrgo in dve reži za kartice.

Teža: 233g

Barva: antracit, svetlo siva

Velikost: 19,5 x 10 cm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.