Zaščitna ponjava

169,65 

Ponjava; Mere: 482 x 178 x 119 cm, izdelane iz trdne pene debeline 5 mm. Opozorilo ni primerno za zimo!

Na zalogi

Šifra: 44210003 Kategoriji: ,

Opis

Naše garažne zaščite pred točo ščitijo streho avtomobila, pokrov motornega prostora in prtljažnik pred padajočimi vejami in točo. Zunanji premaz je vodotesno foliran, medtem ko laminirana notranjost ščiti barvo. Enostavno pritrjevanje z elastičnimi trakovi in ​​trakovi zagotavlja trden oprijem tudi v nevihtnem vremenu. Dobavljivo tudi za druge modele vozil, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700 ali pošljite povpraševanje.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec