Zaščita proti kunam

42,99 

Zaščita proti kunam

Na zalogi

Šifra: M2222252 Kategoriji: ,

Opis

Zaščita proti kunam. Majhna krmilna enota – enostavna namestitev. Visokofrekvenčni ULTRASONIC odganjalec kune motornega vozila z 8 visokonapetostnimi elektrodami in nepravilno utripajočimi lučmi v rdeče prozornem zgornjem delu ohišja. Lahko se priključi na priključek 15. Če naprava ni priključena na terminal 15, naprava deluje neprekinjeno.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Rdeča

Proizvajalec