Zaščita pred glodalci

87,16 

zašcita pred glodalci
Profesionalna naprava odganja kune z visokonapetostnimi ploščami, ki so električno napolnjene do približno 200-300 V / DC s pomočjo električnega udara v motornem prostoru motornega vozila (le šibki tokovi, ki gonjo le preženejo in ne kill it) in z močnimi, agresivno pulzirajočimi ultrazvočnimi toni. Ploščo lahko prosto namestite.

Vgrajen monitor baterije (zaščita pred praznjenjem)

Opomba Izklop: Namestite stikalo za vklop / izklop (ni vključeno v LU) ali odklopite krmilno enoto neposredno pri delu v motornem prostoru!

Na zalogi

Šifra: M250644 Kategoriji: ,

Opis

Primeren za vgradnjo v električna vozila. Naprava ima tudi podnapetostno kontrolo baterije (zaščita pred globokim praznjenjem).
Garancija: 4 leta (samo za montažo v specializirani delavnici)

Profesionalna naprava odganja kune z visokonapetostnimi ploščami, ki so električno napolnjene na cca 200-300 V/DC preko električnih sunkov v motornem prostoru avtomobila (samo šibki električni sunki, ki le preženejo kune in jih ne ubijejo) in preko močnih , agresivno utripajoči ultrazvočni toni. Plošče prosto montažne.

Vgrajen monitor baterije (zaščita pred izpraznitvijo)

Opomba o izklopu: namestite stikalo za vklop/izklop (ni vključeno v LU) ali odklopite krmilno enoto neposredno, ko delate na motorju

Opis izdelka:
● Princip električne ograje: 6 visokonapetostnih plošč na 2×1,9 m, prosto montažne, ultrazvočna zaščita s pulzirajočim ultrazvočnim zvokom, utripajoča luč kot dodatno odvračalo.

● Vgrajen monitor baterije (zaščita pred izpraznitvijo)

● LAHKO se priključi na priključek 15. Če naprava ni priključena na priključek 15, deluje neprekinjeno

Tehnične specifikacije:
● Delovna napetost: 12 – 15 V/DC (avtomobilski akumulator)
● Povprečna poraba energije: < 5 mA
● Zvočni tlak: približno 100 dB
● Ultrazvočna frekvenca: približno 22 kHz (± 10 %) pulzirajoče
● Izhodna napetost: približno 200 – 300 V/DC
● Zvočnik: poseben keramični zvočnik z aluminijasto kupolasto membrano
● Prikaz funkcij: utripajoča LED (pribl. vsakih 5 – 12 sekund)
● Ultrazvok kota sevanja: približno 120°
● Dolžina visokonapetostnega kabla: 2 x približno 1,9 m (± 10%)
● Varovalka v držalu varovalke: 500 mA
● Visokonapetostne kontaktne plošče: 6 kosov, vsaka približno 40 x 40 x 2 mm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec