Zaščita praga pritljažnika Fabia

24,81 

Zaščitna folija

Na zalogi

Šifra: K49251 Kategoriji: ,

Opis

Samolepilni film, dolga življenjska doba, optimalna zaščita pred praskami, UV-odporen in odporen na pranje avtomobilov. Težko vidna, vendar vedno dobro zaščitena. Z različico zaščitne folije nakladalnega praga v pregledni obliki ostaneta tako videz nakladalnega praga kot videz zadnjega dela nespremenjena. Že končano in natančno odrezano. Dobavljivo tudi za druge modele vozil, kontaktirajte prodajnega svetovalca: 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Prozorna

Proizvajalec