Torba

Športna torba

53,92 

Šifra: 3U0087318A Kategoriji: ,

Opis

Praktična športna torba z vodotesnim dnom, z odsevnimi elementi na vseh straneh torbe za dobro vidljivost v prometu, nastavljivim ramenskim pasom in zunanjim žepom. Blagovna znamka: ŠKODA “Monte Carlo”.; Material: najlon / poliester; Prostornina: 50 litrov; Dimenzije: 53 x 38 x 25 cm; Teža: 800 g; Temno modra

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Modra

Proizvajalec