Torba hladilna

Torba hladilna – termo

21,37 

Šifra: 000087311B Kategoriji: ,

Opis

Hladilni žep z zadrgo za odpiranje pokrova. Ohranja temperaturo do 5 ur. Naramnica je nastavljiva po dolžini in oblazinjena. Notranjost toplotnega premaza je pralna. Praktičen notranji žep za manjše predmete. Material: 100% poliester; Prostornina 25l; Dimenzije 38 x 28 x 28 cm; Teža 440 g; Barva: siva melanž

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec