Tlačilka za kolo Škoda

17,47 

Šifra: 000050308B Kategoriji: ,

Opis

Tlačilka za kolo z maksimalnim tlakom 120 PSI, izdelana iz visokokakovostnega in trpežnega materiala, ki se lahko uporablja za priročno napihovanje cestnih in MTB koles, kot je potrebno med kolesarjenjem. Reverzibilna univerzalna glava, primerna za ventile Presta in Schrader. Praktična, zložljiva zračnica preprečuje, da bi se ventil pnevmatike med polnjenjem zlomil. Črpalka ima sistem zaklepanja, ki preprečuje nenamerno odpiranje.

Barva: srebrna z logotipom SKODA v smaragdno zeleni barvi

Teža: 112g

Obseg dobave: 1 x črpalka za kolo, 2 x pritrdilni vijaki, montažni nosilec

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.