Strešni prečni nosilci – Kodiaq

244,60 

Strešni prtljažnik kodiaq

Na zalogi

Šifra: 565071151 Kategoriji: ,

Opis

Strešni prtljažnik je praktičen dodatek za vozila ŠKODA KODIAQ. Za kakovost, preverjeno varnost in enostavnost uporabe, to upravičeno velja za najboljšo rešitev za prevoz predmetov velikega obsega. Še posebej, ko prostornina prtljažnika ne zadošča več. Priloga Strešni prečnik na strešni letvi je zelo preprost – ekscentrična ročica se obrne navzdol in naredi. To je mogoče zakleniti in tako zavarovan pred krajo. Zahvaljujoč tako imenovani reži T je mogoče druge praktične in zanesljive transportne sisteme, ki jih je mogoče zakleniti, kot so nosilci za kolesa, nosilci za smuči, škatle za smučanje in deskanje na snegu, košare za prtljago in podobno za pritrditev na strešni nosilec. Dobavljivo tudi za druge modele vozil, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700 ali pošljite povpraševanje.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec