Strešni kovček 410L

467,27 

Strešni kovček. Odpira se lahko na obeh straneh, centralno zaklepanje, montaža na vseh standardnih nosilcih, ojačana podlaga.

Na zalogi

Šifra: 31087 Kategoriji: ,

Opis

Zunanje mere: D x Š x V: 192 x 82 x 42 cm. Notranje mere: 187 x 77 x 42 cm. Vključno z 2 pasoma za pritrditev. Za strešni kovček Goline 410 litrov je značilen trden videz, zanesljivost, varnost in enostavnost uporabe. Vaš prostor in sodobni materiali zagotavljajo neobvezno uživanje v potovanju. Mrtva teža: 19 kg. Material: Močni in odporni na udarce plastični materiali ABS / ASA Goline 410 so zelo odporni na UV žarke.

Odpiranje: Dvojna funkcija dinamičnega vzmetnega sistema zagotavlja priročno nakladanje in razkladanje strešnega kovčka Goline 410 litrov in popolno tesnjenje. Strešni kovček se lahko odpre na obeh straneh.

Zaklepanje z ekskluzivnim 3-točkovnim sistemom centralnega zaklepanja.

Montaža: Edinstven, patentiran sistem Premium-Fit-System zagotavlja hitro, varno in enostavno montažo.

Ojačana tla: Kovinski ojačitveni profili po celotni dolžini tal ponujajo odpornost in stabilnost.

Pozor: pri zelo kratkih vozilih vrat prtljažnika ni mogoče popolnoma odpreti.Dobavljivi različni modeli strešnih kovčkov, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700 ali pošljite povpraševanje.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Siva

Proizvajalec