Strešni kovček 530L

596,81 

Strešni kovček 530L

Na zalogi

Šifra: 35909 Kategoriji: ,

Opis

Hapro Traxer je prostoren in eleganten strešni kovček, zasnovan za aktivna in avanturistična družinska potovanja. Je robusten, zanesljiv in super varen. Strešni kovček Traxer ni le izdelan iz najsodobnejših materialov, je tudi izjemno vzdržljiv. Vredna naložba v brezskrbno in varno potovanje.

Traxer 8.6:
Zunanje mere (D x Š x V): 215 x 90 x 43 cm
Notranje mere: 210 x 85 x 42 cm
530 L
Teža praznega: 21,5 kg
Največja dovoljena teža nakladanja: 75 kg
Odpiranje: obojestransko
centralno zaklepanje
Sistem zapenjanja Premium Fit
Primerno za 7-8 parov smuči
5 let garancije

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Barva

Črna