Steklena skodelica 300ml

6,22 

Je neškodljiv za zdravje in ne vpliva na okus pijače.

Ni na zalogi

  Izdelka trenutno ni na zalogi v naši trgovini. Če želite, nam v spodnjem obrazcu pustite svoj kontakt in vas o dobavljivosti izdelka obvestimo po e-pošti.
  Šifra: 000069601CB Kategorija:

  Opis

  Steklena skodelica ima bambusov pokrov s silikonskim tesnilom. Pokrov se lahko uporablja tudi kot podloga. Skodelica je opremljena s silikonskim trakom za varno držanje.
  Skodelica je zdravju neškodljiva in ne vpliva na okus pijače. Primerno za pomivalne stroje in mikrovalovne pečice (samo stekleni del). 300 ml
  Dimenzije: 115 mm x Ø 85 mm (Ø 60 mm – dno)

  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
  Fotografije so simbolične.

  Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

  Dodatne informacije

  Proizvajalec

  Barva

  Črna