Steklena posoda za malico

Steklena posoda za malico ima bambusov pokrov s silikonskim tesnilom.

8,54 

Šifra: 000069643E Kategorija:

Opis

Steklena škatla za malico ima bambusov pokrov s silikonskim tesnilom in vključuje tudi silikonski trak v temno sivi barvi, ki pritrjuje pokrov škatle. Škatla za kosilo je zdravju neškodljiva. Primerno za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico (samo stekleni del). Znamka ŠKODA na bambusovi prevleki.
Dimenzije
197 x 147 x 65 mm
Teža: 827 g
Prostornina 850 ml

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna / Les

Proizvajalec