Sončna očala Škoda

47,97 

Šifra: 6U0087900 Kategorije: , ,

Opis

Fotokromatična kolesarska sončna očala iz izjemno lahkega in izjemno trpežnega materiala TR90. Leče samodejno potemnijo/posvetlijo glede na intenzivnost sončne svetlobe. Nedrseče silikonske noge in nosne blazinice preprečujejo drsenje sončnih očal. Zagotovljena 100% zaščita pred UV žarki A, B, C. Sončni filter kategorije 1-3.

Del embalaže: trda torbica, čistilna krpica iz mikrovlaken

Teža: 99 g

Barva: Črna z električno zelenimi detajli

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.