Solarna svetilka

22,79 

Na zalogi

Šifra: 6U0069690A Kategoriji: ,

Opis

Zložljiva zunanja svetilka s solarno celico, tremi stopnjami svetilnosti in upravljanjem na dotik. Svetilka je opremljena z zložljivim silikonskim stožcem, odstranljivim ročajem in zankami ob straneh za obešanje. Svetilko lahko polnite preko solarnega panela ali kabla z USB-C priključkom. Svetilka je odporna proti  dežju. Obseg dobave vključuje polnilni kabel USB-C in uporabniški priročnik.

Teža: 114g
Barva: smaragdno in električno zelena, bela
Material: silikon, plastika

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.