Softshell jakna moška L

Moška jakna softshell

82,66 

Šifra: 000084003J 041 Kategoriji: ,

Opis

Moška softshell jakna s kapuco iz lahkega, dihajočega in vodoodbojnega materiala. Z dvema stranskima žepoma in enim prsnim žepom z vodoodporno zadrgo. Prsni žep z izhodom za slušalke. 3D logotip ŠKODA na levi rami in na pasu v spodnjem delu hrbta. Barva: črna z zelenimi poudarki. Material: poliester. Dobavljivo tudi v drugih velikostih, kontaktirajte prodajnega svetovalca 07/3460700

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Črna

Proizvajalec