Skodelica to-go

Skodelica to-go Skoda Healthy Cup ECO

5,94 

Šifra: 000069604AA Kategorija:

Opis

Ekološka skodelica iz bambusa in smole s prostornino 450 ml bo naredila vaše potovanje prijetnejše. Pokrov iz istega materiala odlično tesni. Skodelica je opremljena s silikonskim trakom za varno držanje in zaščito pred oparinami. Lonček je izdelan iz naravnih materialov in je popolnoma razgradljiv. Skodelica ni škodljiva za zdravje in ne vpliva na okus pijače.

Blagovna znamka ŠKODA

Opomba: NI PRIMERNO ZA POMIVALNE IN MIKROVALOVNE PEČICE

Barva Svetlo bež Temno siva

Teža 216 g

Material bambusova vlakna, smola, silikon

Prostornina 450 ml

Dimenzije: 136 mm xo 96 mm

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.

Dodatne informacije

Barva

Natur

Proizvajalec