Škoda USB kabel

19,70 

Šifra: 6VA051445B Kategorija:

Opis

Škoda USB kabel (USB-C na Apple), polnilni in podatkovni kabel

Polnilni in podatkovni kabel je primeren dodatek za vse, ki želite napolniti mobilni telefon ali tablico ali povezati dve napravi. Poleg tega omogoča uporabo drugih storitev, če so te aktivirane v vozilu Škoda (npr. Android Auto ali Apple CarPlay). Primeren je tudi za predvajanje glasbe ali povezovanje mobilnega telefona z infotainmentom v vozilu. Podpora za hitro polnjenje je samoumevna.

Vmesnik: USB-C pod kotom na Apple Lightning (certificirano MFI)

Obseg dobave: navodila za uporabo

Obseg dobave: 1 priključni kabel

Barva: Črna

Dolžina [cm]: 100

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Navedene cene so maloprodajne cene v EUR z vključenim 22 % DDV. Zaradi stalnega izpopolnjevanja prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Zaradi trenutne situacije in motene dobave surovin in izdelkov obstaja možnost, da bo dobava izdelka zamujala. V tej situaciji si pridružujemo pravice do spremembe cen za naročene izdelke. V primeru, da se cena razlikuje od navedene vas bomo o tem predhodno obvestili.
Fotografije so simbolične.

Nekateri izdelki so dobavljivi tudi v drugih velikostih oz. za druge modele vozil. Za dodatna vprašanja lahko kontaktirate prodajnega svetovalca na 07/3460700 ali pošljete povpraševanje na mail trgovina@panjan.si.